atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 29.10.2019 10:33:19

KAKŠNA ČAST za Josipa Iličića! Slovenca po golijadi DVIGNILI V NEBO in ga izbrali kar za ...

Profimedia
Josip Iličić je pretekli konec tedna blestel.

Atalanta je ekipa dveh skrajnosti. V ligi prvakov ji nikakor ne steče, med drugim jo je v Zagrebu razbil celo Dinamo. Toda v prvenstvu nadaljuje z odličnimi partijami. Klub iz Bergama je na lestvici serie A trenutno na tretjem mestu, hkrati se lahko pohvali, da je najučinkovitejši med vsemi. Izjemno strelsko razpoložena je bila Atalanta pretekli konec tedna, ko je razbila Udinese. Klubu iz Vidma je zabila kar sedem golov (!) in ga premagala s 7:1.

Blestel je tudi Josip Iličić. Slovenec se je dvakrat vpisal med strelce, zadel je prečko in priigral enajstmetrovko svojemu klubu. Vse to je bilo dovolj, da si je zaslužil izjemno visoke ocene. Zdaj pa so pri Forza Italian Football naredili še korak naprej in tokrat za igralca celotnega kroga italijanske lige izbrali kar – Iličića! Slednjega je omenjena spletna stran kakopak uvrstila tudi v enajsterico kroga.

FIF je pred tem za igralca kroga izbral tudi Luisa Muriela (Atalanta, 1. krog), Domenica Berardija (Sassuolo, 2. krog), Gaetana Castrovillija (Fiorentina, 3. krog), Diega Godina (Inter, 4. krog), Andreo Belottija (Torino, 5. krog), Francka Riberyja (Fiorentina, 6. krog), Cira Immobileja (Lazio, 7. krog) in Dejana Kulusevskega (Parma, 8. krog).

ilicic igralec kroga
FIF

Članki iz rubrike