kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 19.08.2019 19:33:43

Huh, KAKO JE VROČ: Slovenski napadalec TRESE BREZ MILOSTI, navijači so V DELIRIJU!

Profimedia
Marsikje se je nogometno prvenstvo šele začelo, obstajajo pa države, kjer so že na polovici sezone.

Ena takih je Finska, tam so konec tedna igrali tekme 20. kroga, ki pa so poskrbele za spremembo na vrhu lestvice.

Po porazu vodilnega Ilvesa je predenj skočil Inter Turku. Slednji je bil s 3:2 boljši od HIFK-a, mož odločitve pa je bil (spet) Filip Valenčič. Nekdanji napadalec Olimpije je v vrhunski formi, to je bil namreč že njegov petnajsti zadetek v sezoni in je z velikim naskokom najboljši strelec lige. Najbližji zasledovalec namreč zaostaja že za pet zadetkov.


Valenčič je zmagoviti gol zabil v 64. minuti in navijače poslal v delirij. Dejstvo je, da se Inter bori za naslov prvaka, kar za ta klub niti ni tako običajno. Doslej so se modro-črni zgolj enkrat veselili prestižne lovorike, od takrat pa mineva enajst let.

Kako vroč je 27-letni napadalec, govori tudi dejstvo, da se je zanj ogrel danski velikan Brøndby, ki je bil od Interja boljši v prvem krogu kvalifikacij za ligo Europa. Danci so slavili s skupnim rezultatom 4:3, Valenčič pa je dosegel enega od treh zadetkov svoje ekipe, ki je na povratni tekmi pred svojimi navijači skoraj izničila zaostanek s prve, ki jo je favorizirani tekmec dobil s 4:1. Interju na koncu ni uspelo, po vodstvu z 2:0 (kar je bil tudi končni rezultat) pa je močno prestrašil nogometaše Brøndbyja, ki so po domači zmagi že mislili, da bo povratna tekma minila brez posebnosti.

Slovenski napadalec je trenutno sicer član Stabaeka, ki ga je Interju posodil do konca koledarskega leta, ko pa mu tudi poteče pogodba s tem norveškim prvoligašem.

Članki iz rubrike