nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
0 19.08.2019 18:50:17

SPET BALOTELLI! Zablestel že na prvi novinarski konferenci in razkril, kakšen je bil odziv njegove mame

Profimedia
Mario Balotelli se vrača v Italijo, s svojo odločitvijo je močno dvignil prah.

No, okoli danes 29-letnega nogometaša se vseskozi dviga prah, takšen pač je. Rojen je v Palermu, pri dveh letih pa se je preselil v okolico Brescie, kjer še vedno živi njegova nadomestna mama. Prihod v Brescio je tako zanj vrnitev domov, čeprav nikoli ni zaigral za ta klub. Bil je mladinec Lumezzanea in Interja.

Kot vsaka doslej, na kateri je prisoten, je tudi novinarska konferenca ob njegovi predstavitvi v novem klubu presegla običajna druženja s sedmo silo. Balotelli je res samosvoj, a prav zaradi tega zanimivejši od ostalih. "S predsednikom sva se sestala že pred več leti, v Angliji. Mino Raiola je zdaj predlagal to idejo in bila mi je všeč. Ni mi bilo težko izbrati Brescie," je razlagal Balotelli in nadaljeval: "Ni me strah. Želim pomagati ekipi, da bi čim bolj napredovala. Želim pomagati soigralcem. Mislim, da je vas vse bolj strah neuspeha, kot mene. Ne gledam televizije, ne berem, kaj pišete o meni. Negativne novice, ki se pojavljajo o meni, mi sporočajo drugi. Ampak, na vse to sem navajen. Ne morejo te vsi imeti radi."

Balotelli je imel možnosti oditi v brazislki Flamengo, a je to možnost zavrnil. Želi namreč biti čim bližje italijanskemu selektorju Robertu Manciniju. "Vsekakor želim biti v reprezentanci za Euro 2020. S selektorjem sem se pogovarjal, čestital mi je za rojstni dan. Brescia je moje mesto, tako da mi lahko da precej več od kakšnega drugega mesta. Enako tudi upam, da bom jaz dal Brescii več, kot bi lahko dal drugim mestom."Potem so novinarji Balotellija vprašali, če se boji, da bi s tribun spet slišal rasistične opazke. "Iz vsega srca upam, da se to ne bo ponavljalo, da se ne bodo več dogajali incidenti, ki so se pred več leti. Takrat, ko sem nazadnje igral v Italiji. O tem ne razmišljam," je dejal.

"Med kariero sem bil več časa v tujini, kot doma. Moja mama je jokala, ko sem ji rekel, da obstaja možnost, da bi prišel v Brescio. Vprašal sem jo, kaj si misli o tem, ona pa je ves čas le jokala. Od sreče. Tako srečna je bila. Moj oče je iz Brescie, navijal je za ta klub. Sanjal je, da bi jaz zaigral za ta klub. Mislim, da bi bil tudi on zelo srečen," se je raznežil Balotelli, ko je govoril o sovjih krušnih starših. Oče je nedavno umrl.

Nogometaš, ki je v karieri doslej igral za Lumezzane, Inter, Manchaster City, Milan, Liverpool, Nice in Marseille, je še dodal, da je derbi med Brescio in Atalanto nekaj posebnega: "Dolgo ga ni bilo v Serie A." Brescia se je namreč po sezoni 2010/11 spet vrnila v najmočnejšo ligo.

Članki iz rubrike