Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 19.08.2019 17:16:52

Domžalčani MOČNO PRESENETILI z izbiro NOVE OKREPITVE: STARI ZNANEC bo registriran že v teh dneh!

ALESFEVZER.COM
V petek zvečer je Gaber Dobrovoljc zapustil Domžale, tako da je igralski kader rumenih postal še nekoliko šibkejši.

V nedeljo so varovanci Simona Rožmana nato v šestem prvenstvenem krogu gostovali v Ljubljani, kjer so se pomerili z Bravom, toda tudi po zadnjih 90 minutah še vedno nimajo zmage. Srečanje se je končalo z rezultatom 0:0.

Dobrovoljčev odhod je kar velik udarec za rumeno družino, saj gre za igralca, ki je bil v zadnjih štirih sezonah skoraj nepogrešljivi člen domžalske obrambe. Vseeno pa je njegova odločitev povsem razumljiva, saj je pri 26 letih uresničil eno od svojih želja, da se preizkusi v tujini. Možnost za to je dobil pri turškem drugoligašu Karagümrüku.

"Vesel sem, ker mi je uspelo narediti prestop na tuje, hkrati pa Domžal ni bilo lahko zapustiti. Malce je bilo čudno, ko sem odhajal. Pogrešal bom vse, s katerimi sem se videval praktično vsak dan, še posebno soigralce," je med drugim po slovesu od domovine povedal otrok Domžal, čigar novo domovanje bo odslej Istanbul.



Z njegovim odhodom je torej zazijala praznina v domžalski obrambi, toda kolegi pri tiskani izdaji Ekipe SN so uspeli izvedeti, da so pri dvakratnem prvaku že našli zamenjavo za Dobrovoljca. V teh dneh naj bi pogodbo z dvakratnimi prvaki sklenil stari znanec s slovenskih zelenic - Damjan Vuklišević.

Štiriindvajsetletni branilec naj bi zapustil vrste Slovana iz Libereca, s katerim je imel pogodbo do poletja naslednje leto. V dresu češkega velikana ni dobil veliko priložnosti za dokazovanje, od januarja lani je zbral zgolj 11 nastopov. Ljubljančan je v preteklosti branil barve Interblocka, Maribora, Veržeja in Krškega, v PLTS pa je zbral 61 nastopov in zabil dva gola.

Članki iz rubrike