Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
1 13.08.2019 08:29:59

Športni direktor DOMŽAL po veliki krizi udaril po ODNOSU igralcev in razkril USODO Simona Rožmana!

Martin Metelko
»Začenjamo z ničle, začenjamo novo zgodbo,« je po slovesu od Evrope in porazu v Sežani v pričakovanju domačega dvoboja s Celjani poudarjal Simon Rožman.

A začela se je klavrno, začela se je katastrofalno. S tretjim porazom na četrti prvenstveni preizkušnji, po katerem so Domžalčani ostali na zadnjem mestu na lestvici. Čas je, da o nastalih razmerah, o rumeni krizi, spregovori športni direktor, Matej Oražem je to posebej za naš časopis storil brez zadržkov.

Trije porazi in remi. Takšen je domžalski izkupiček v uvodu v prvenstvo, zadnje mesto na lestvici je logična posledica. Vrhunec slabe podobe ekipe je prav gotovo nedeljski dvoboj s Celjani, v katerem so si varovanci Simona Rožmana privoščili nešteto napak. In veliko je bilo takšnih, ki jih je težko razumeti. Prav tako kot je težko razumeti, kaj se z dvakratnimi prvaki dogaja. »Strinjam se, da je težko razumeti. S tem se ukvarjamo že kar nekaj časa, danes ves dan,« se je v ponedeljek ob globokem vzdihu odzval športni direktor ter bil v nadaljevanju izčrpen in neposreden: »Dejstvo je, da vemo, od koga v naši ekipi največ pričakujemo, prav tako kot je dejstvo, da Senijad Ibričić ni pravi. Ne kaže podobe najboljšega igralca lige zadnjih dveh let, a seveda je hkrati res, da morajo vsi igralci prevzeti svoj del odgovornosti. Ne moremo igrati tako, da bomo dali žogo Ibričiću, da bi on moral nekaj narediti. To je alibi. Vsi skupaj se moramo iskreno pogovoriti in trenutno stanje temeljito analizirati. Dobra stran je, da je do konca prestopnega roka še nekaj časa, zato je mogoče še marsikaj spremeniti, popraviti, prav tako je pozitivno, da smo še vedno na začetku prvenstva. Za kakšne dokončne zaključke na podlagi štirih tekem je vendarle prezgodaj. Ampak jasno je, od koga se pričakuje več, jasno je, kdo mora dati več od sebe. Individualne napake, ki se nam dogajajo, so popolnoma nesprejemljive.«

Odnos je bil porazen, razočaral me je odziv ekipe
Snovalec kadrovske politike ob Kamniški Bistrici se je dotaknil tudi odnosa igralcev. Še posebej v nedeljskem popoldnevu. "Pričakovati boljše rezultate s takšnim odnosom je težko, razen redkih izjem je bil ta proti Celju porazen. Prav tako me je močno razočaral odziv ekipe po tem, ko smo se iz praktično popolnoma izgubljenega položaja vrnili v tekmo. Namesto da bi šla v zadnjih desetih minutah v neko logično smer, da bi torej le še stopnjevali pritisk, se ni dogajalo nič, zato je vse skupaj še bolj frustrirajoče. Ker vidiš, da ne gre za kakovost, telesno ali taktično pripravo, ampak je treba imeti malce srca, energije, volje, želje, hotenja, lakote po uspehu … Tega ni bilo, kar igralcem najbolj zamerim..."

CELOTEN POGOVOR S ŠPORTNIM DIREKTORJEM DOMŽAL SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike