George Clooney in Amal Dobra karma

To so slavni in bogati, ki so 'podlegli' navadnim ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

LJUDMILA NOVAK 2020 1 Reporter.si

Evropska poslanka Ljudmila Novak pred veliko ...

klop, klopi Svet24.si

Najbolj nevarna "zverina" v Sloveniji prebujena in...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

miljana kulic Odkrito.si

Zadruga: Popljuvala očeta svojega otroka

Jenrej Tozon Njena.si

Jernej Tozon svojo Evo odriva stran od sebe

nu
nu
13 13.08.2019 10:49:48

Še en ODMEVEN ODGOVOR NAPADENIH! Zlatko Zahović nas je PRIZADEL! Kar je naredil, je ...

Grega Wernig
Besede Zlatka Zahovića še naprej dvigujejo ogromno prahu.

Snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo je s svojimi besedami za Večer užalil številne Mariborčane, med drugim negativno izpostavil tudi Malečnik in Miklavž. Besede Zlatka Zahovića še naprej dvigujejo ogromno prahu, zdaj se je oglasil še predsednik NK Miklavža Miran Đuran in obsodil Zahovićeve izjave. 

Đuran se je oglasil na uradnem facebook profilu Nogometne šole Miklavž, njegovo izjavo objavljamo v celoti in brez kakršnih koli popravkov. 

"Športni direktor NK Maribor g. Zlatko Zahovič, 

v Vaših včerajšnjih izjavah v medijih se nam je zdelo skrajno nekorektno, neargumentirano in žaljivo omenjanje NK Miklavža in navijačev iz Miklavža. S tem ste prizadeli zelo veliko strastnih in zvestih navijačev, ki so Vam v oporo tako na domačih tekmah, kakor tudi na zelo oddaljenih gostovanjih. Prav tako smo prizadeti nad izjavami v NK Miklavž. V nogometni šoli NK Miklavž ljubitelji nogometa prostovoljno delamo, da lahko skoraj 200 otrokom, nudimo kar se da dobre pogoje za ukvarjanje z nogometom. Vsi okoliški klubi se trudimo mladim nogometašem predstaviti nogomet kot šport in jih z vsemi vrednotami vzgojiti v prave športnike. Nekateri iz med njih pridobijo več nogometnega znanja in prerastejo našo sredino ter svojo pot nadaljujejo tudi pri NK Mariboru. Iz naše nogometne šole izhaja veliko kvalitetnih igralcev, ki v mladinskih kategorijah dosegajo vrhunske rezultate. Na vsakega iz med njih smo v klubu izjemno ponosni in jim želimo, da bi uspeli in uresničili svoje sanje. Ti fantje se v življenju odrečejo marsičemu, s ciljem, da bi postali profesionalni nogometaši. Redkim uspe, večina pa jih konča na tribuni in navija za NK Maribor. NK Maribor je klub, ki bi moral nuditi podporo okoliškim klubom in jim pomagati pri razvoju mladih kvalitetnih nogometašev, ki bi lahko konkurirali za igranje v najkvalitetnejšem klubu v Sloveniji. To se v tem trenutku ne dogaja, bi pa si v NK Miklavž to želeli. Tako kot ste Vi, kot uprava kluba in mi navijači, ponosni na evropske dosežke NK Maribor proti veliko večjim in premožnejšim klubom, smo v NK Miklavž ponosni na naše delo z mladimi nogometaši. Delo naše nogometne šole daje rezultate, ki se jih ne bi sramovali tudi bistveno večji klubi.


NK Miklavž res ni in ne bo NK Maribor, ampak je in bo klub, ki se bo še naprej trudil in mlade nogometaše vzgajal s športnimi vrednotami.
Vas pa vabim na obisk kluba, kjer vam bomo lahko predstavili klub, delovanje kluba in naše poglede, ki nikakor niso negativno nastrojeni proti NK Maribor.
Lep pozdrav,
Miran Đuran, predsednik NK Miklavž"

Članki iz rubrike