Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
2 12.06.2019 08:29:01

Kje bo nadaljeval kariero VELIKI SLOVENSKI UP? Negotovosti je KONEC

Jurij Kodrun
Obetavni napadalec se bo dokazoval novemu trenerju.

Žana Celarja zaradi klubskih obveznosti ni bilo med izbranci Primoža Glihe na ponedeljkovi prijateljski preizkušnji z Gruzijo, ki se je v Lendavi končala z neodločenim izidom 1:1. Nekdanji vijoličasti up je bil včeraj dejaven v dresu Rome, ki je v polfinalu prvenstva mladih italijanskih ekip merila moči z vrstniki velikega Interja. Ti so v Sassuolu zmagali s 3:0 in se bodo v petek v Parmi za naslov prvaka udarili z Atalanto.

Bržčas bi bil razplet drugačen, če v odprtju dvoboja gorenjskemu mladeniču veselja ne bi preprečil okvir vrat. V lepi priložnosti se je znašel tudi po dobre pol ure igre, a je mreža nerazzurrov ostala nedotaknjena. Že pred tem je zasedba iz Milana povedla, iz najstrožje kazni je bil uspešen Facundo Colidio, v končnici pa je dvakrat zadel Sebastiano Esposito, enkrat z bele točke. Žan Celar je bil na igrišču do 86. minute, zmaga Interja pa ni minila brez slovenskega pridiha, saj je bil od 83. minute na igrišču nekdanji član Domžal Maj Rorić.

Medtem pa se nadaljujejo ugibanja o nadaljnji usodi Žana Celarja pri sinovih volkulje. Ni skrivnost, da bi ga v svoje vrste želelo privabiti kar nekaj italijanskih drugoligašev, kjer bi imel status posojenega igralca, Rome. Menda je na njegov naslov priromala tudi mamljiva ponudba iz Francije, toda zadnje informacije govorijo o tem, da naj bi vendarle ostal v večnem mestu, kjer bi se med poletnimi pripravami dokazoval novemu trenerju Rome Paulu Fonseci.

Članki iz rubrike