phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

rb
rb
2 12.06.2019 08:29:01

Kje bo nadaljeval kariero VELIKI SLOVENSKI UP? Negotovosti je KONEC

Jurij Kodrun
Obetavni napadalec se bo dokazoval novemu trenerju.

Žana Celarja zaradi klubskih obveznosti ni bilo med izbranci Primoža Glihe na ponedeljkovi prijateljski preizkušnji z Gruzijo, ki se je v Lendavi končala z neodločenim izidom 1:1. Nekdanji vijoličasti up je bil včeraj dejaven v dresu Rome, ki je v polfinalu prvenstva mladih italijanskih ekip merila moči z vrstniki velikega Interja. Ti so v Sassuolu zmagali s 3:0 in se bodo v petek v Parmi za naslov prvaka udarili z Atalanto.

Bržčas bi bil razplet drugačen, če v odprtju dvoboja gorenjskemu mladeniču veselja ne bi preprečil okvir vrat. V lepi priložnosti se je znašel tudi po dobre pol ure igre, a je mreža nerazzurrov ostala nedotaknjena. Že pred tem je zasedba iz Milana povedla, iz najstrožje kazni je bil uspešen Facundo Colidio, v končnici pa je dvakrat zadel Sebastiano Esposito, enkrat z bele točke. Žan Celar je bil na igrišču do 86. minute, zmaga Interja pa ni minila brez slovenskega pridiha, saj je bil od 83. minute na igrišču nekdanji član Domžal Maj Rorić.

Medtem pa se nadaljujejo ugibanja o nadaljnji usodi Žana Celarja pri sinovih volkulje. Ni skrivnost, da bi ga v svoje vrste želelo privabiti kar nekaj italijanskih drugoligašev, kjer bi imel status posojenega igralca, Rome. Menda je na njegov naslov priromala tudi mamljiva ponudba iz Francije, toda zadnje informacije govorijo o tem, da naj bi vendarle ostal v večnem mestu, kjer bi se med poletnimi pripravami dokazoval novemu trenerju Rome Paulu Fonseci.

Članki iz rubrike