Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 10.05.2019 07:02:35

Končno ŽAREK UPANJA za izgubljenega sina Maribora?! Bo Armin Bačinović obudil ZAVOŽENO KARIERO?!?

vszi
Kam je izginil Armin Bačinović?

Ko je igral v najboljši formi, je padel v oči celo slovitemu Alexu Fergusonu! Ampak Manchester United tedaj sploh ni bil edini, ki se je zanimal za Armina Bačinovića. Defenzivni vezist je buril domišljijo Interja, Chelseaja, Liverpoola, Milana … Skratka velikanov. Da, tako dobro je igral po prestopu iz Maribora v Palermo. Toda nato je šlo vse dokaj hitro k vragu. Bačinovićeva kariera je šla po avtocesti h klavrnemu zaključku. Ta je sledil lani poleti, ko je ostal brez kluba. In ga do danes še vedno ni našel. Toda ali bi se lahko kmalu vendarle vrnil na zelenice?

Potem ko je Rene Mihelič nedolgo tega iz Indije prestopil v Indonezijo, so se pri enem od tamkajšnjih medijev razpisali o drugih Slovencih, ki bi prav tako lahko bili zanimivi indonezijskim klubom. In eden teh je tudi Bačinović! Ali je realno, da bi odšel prav v Indonezijo, je druga zgodba. Ne nazadnje se poraja vprašanje, v kakšen stanju sploh je, potem ko skoraj leto dni ni brcnil žoge.



29-letni Bačinović je bil nazadnje sicer član italijanskega tretjeligaškega kluba Sambenedettese, pred tem je igral tudi za Verono, Virtus Lanciano in Ternano. Za slovensko reprezentanco je zbral 13 nastopov.

ZGODBO O POPOLNEM ZATONU ARMINA BAČINOVIĆA SI LAHKO PREBERETE TUDI V MAJSKI ŠTEVILKI REVIJE EKIPA SN, KI JE NA VOLJO NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike