Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
5 10.05.2019 06:59:16

REKORD?! Ne MARIBOR, ne OLIMPIJA, slovenski klub bo prodal za VSAJ TRI MILIJONE evrov!

Jurij Kodrun
Sloveniji se poleti obeta izjemen dogodek.

Sploh še ni zaigral na članski ravni, pa bo vseeno postal najdražji Slovenec?! Oziroma slovenski nogometaš, ki bo za največjo odškodnino zapustil domača tla? Pred Benjaminom Šeškom je očitno sanjski prestop, ki bo močno odmeval. Vse glasnejše so govorice, da bo šele 15-letni napadalec v poletnem prestopnem roku, ko bo že star 16 let, zapustil Domžale in se preselil na tuje. Odškodnina pa – bajna! Po naših informacijah se Domžalčanom obeta milijonski zaslužek. Ali povedano drugače: rumena družina naj bi s prodajo napadalca zaslužili vsaj 3 milijone evrov!


Kot poroča Delo, naj bi bil visokorasli nogometaš ta hip najbližje Salzburgu, toda okrog njega naj bi se smukali tudi številni drugi evropski velikani. Med drugim Ajax, Manchester City, Bayern, Juventus … Skratka, pred Šeškom je sanjski prestop, pred slovenskim nogometom pa očitno zgodovinski trenutek. Govorimo pač o rekordni odškodnini za Slovenca iz slovenske lige!

Šeško je pred odhodom v Domžale igral za Krško, kjer je v pretekli sezoni v ligi U-15 na 23 tekmah zabil kar 59 golov. V tej sezoni je za Domžale dosegel 19 golov na 20 tekmah v kadetski ligi, hkrati se je v mladinski kategoriji na štirih tekmah med strelce vpisal trikrat. Za reprezentanco do 17 let je, čeprav je star šele 15 let, dosegel štiri gole na 11 tekmah.

Članki iz rubrike