nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 09.05.2019 17:18:12

ČISTA NORIŠNICA! Na Otoku so po sinočnjem epskem preobratu tudi v teve studiu povsem PONORELI (video)

Pravzaprav se je včeraj ponovil torkov scenarij. Tako kot so Angleži noreli po zmagoslavju Liverpoola, so včeraj pompozno pospremeli uspeh Tottenhama.

V studiu BT Sporta so kot strokovni komentatorji tekmo v Amsterdamu spremljali legendarni Rio Ferdinand, Gary Lineker ter legenda Tottenhama in pozneje tudi angleški selektor Glen Hoddle. Ko je Brazilec Lucas Moura v dobesedno zadnjih sekundah povratne tekme dosegel odločilni zadetek za uvrstitev v finale, je trojica padla v redko videno ekstazo.


Velikemu trenutku so Ferdinand, Lineker in Hoddle dodali ščepec ravno prave začimbe. Glen Hoddle, ki je nadvno doživel srčni zastoj, je dejal, da je vesel, ker je še vedno živ, da je bil lahko priča temu zgodovinskemu uspehu.

Spomnimo, ko je Lionel Messi na prvi polfinalni tekmi iz prostega strela dosegel izjemen zadetek, sta Ferdinand in Lineker v tem istem studiu kazala navdušenje, pa ju je javnost na Otoku zaradi tega kritizirala. Ferdinand je potem vsem sporočil: "Če imate radi nogomet, gotovo razumete ta čustva." Po preobratu Tottenhamu so bila še bolj izrazita, a tokrat angleška javnost seveda nima nič proti.

Značke: tottenham, studio

Članki iz rubrike