002mv Odkrito.si

Sebastian Cavazza pred velikim izzivom

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 20. aprila

čiščenje uvodna Petisvet.si

Vsako nebesno znamenje čisti drugače!

jordan peterson slavoj zizek pl Svet24.si

VIDEO: Tako sta Peterson in Žižek razpravljala o...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

005mv Njena.si

Lara Komar ima doma tako čednega moža!

eva poklič Njena.si

Eva pretkano vrnila udarec Tomažu!

nu
nu
0 16.04.2019 10:27:47

STRELSKA EKSPLOZIJA nesojenega člana OLIMPIJE: Mladi SLOVENEC v pol ure zabil ŠTIRI GOLE!

vszi
Blaž Kramer je spet opozoril nase.

Pred časom je bil v načrtih Olimpije, Ljubljančani so se odkrito spogledovali z njim, toda na koncu so sprejeli odločitev, da prestopa ne bodo izpeljali do konca. Blaž Kramer je posledično ostal v Nemčiji, kjer je v preteklosti že opozarjal nase. Potem so mu nekaj časa življenje grenile poškodbe, zdaj pa je spet dokazal, da zna še kako dobro zabijati gole. Za Wolfsburg II jih je dosegel 26 na 43 tekmah, od tega kar štiri na zadnji tekmi.

Rezervna ekipa nemškega prvoligaša je odigrala lokalni derbi, v gosteh se je pomerila s klubom Lupo Martini Wolfsburg, ki je sicer klub italijanskih izseljencev. Wolfsburg II je gladko slavil, in sicer s 5:0, pod kar štiri zadetke pa se je podpisal prav 22-letni Slovenec. Dosežek je bil še toliko večji, ker je nekdanji član Aluminija za štiri gole potreboval vsega dobre pol ure! Prvi gol je dosegel v 35. minuti, drugega v 41., tretjega v 45. in zadnjega v 72. minuti.

Wolfsburg II sicer vodi na lestvici četrte lige Nord, tudi po Kramerjevi zaslugi, ki je v tej sezoni zabil štiri zadetke. A bi jih zagotovo še precej več, če ne bi bil poškodovan, to je tudi razlog, zakaj je odigral le 13 tekem.

Članki iz rubrike