TAKA5928 Odkrito.si

S Tanjo Žagar ni samo plesal! Kaj je povezalo ...

toča, Poljanska dolina ob Kolpi Svet24.si

Bo toča res čedalje debelejša?

par Petisvet.si

Kaj se v resnici lahko naučimo iz končanih zvez?

vročina, živalski vrt madrid, 25.6.2019 Svet24.si

Vročina prodira, ogroženi so junijski rekordi

braco gruden vladimir - foto MJP Svet24.si

Kako je mogoče »zdraviti s pogledom«

DSC_7448 Njena.si

Slovenski športnik dahnil usodni 'da'

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo

jb
jb
4 16.04.2019 07:09:40

Trener Aluminija PRESENETIL z ostrimi besedami: OLIMPIJA? Kronaveter? To je NEDOPUSTNA NESPOŠTLJIVOST!

alesfevzer.com
Nogometaši Aluminija so izgubili z Olimpijo, čeprav so se dobro kosali z njo, Oliver Bogatinov po tekmi v Ljubljani postregel s sila zanimivimi besedami.

Aluminij tudi po tekmi z Olimpijo ostaja pri klavrni statistiki: Kidričani v tem letu v gosteh še niso zabili gola! In ko ga ne zabiješ, ne moreš zmagati.

Da je Aluminij v Ljubljani izgubil, si je kriv tudi sam. Ko je prednjačil, tega ni znal izkoristiti. Ko si je priigral dve izjemni priložnosti za zadetek, sta bila Matic Vrbanec in Mario Lucas Horvat premalo natančna. "No, pa tudi Mario Jurčević je žogo zbil z golove črte. Da niti ne omenjam fenomenalne Vidmarjeve obrambe. Sta bili pa tudi dve sporni situaciji. Denimo igranje z roko Jana Andrejašiča v kazenskem prostoru. Sodnik je roko videl, a je ocenil, da ni dovolj za enajstmetrovko. Morda so tudi to razlogi, zakaj letos še nismo zabili gola v gosteh. Vsaj kar zadeva tokratno tekmo," je hitel pojasnjevati trener Aluminija Oliver Bogatinov, ki razočaranja ni skrival: "Morda se to po tekmi z Olimpijo, in to na njenem stadionu, res sliši malce nenavadno. Ampak je že tako; smo razočarani. Olimpija je bila 70 minut bolj kot ne nevtralizirana. Kakšnih 15 minut smo celo oblegali njen gol. Srce smo pustili na igrišču! Žal pa nam je zmanjkalo kakovosti. Nogomet se pač igra za zadetke." Bogatinova je zmotilo še nekaj: reakcija njegovega varovanca Ilije Martinovića ob drugem golu zmajev, ko je preigraval na robu svojega kazenskega prostora in izgubil žogo. "Takšno nespoštovanje Olimpije je nedopustno. No, je pa res, da je bilo tekme tedaj bolj kot ne že konec …" je bil oster Bogatinov; v tistem trenutku je vanj sila začudeno pogledal tudi Safet Hadžić. Večina trenerjev pač sila nerada javno kritizira svoje igralce ...POČASI ŽE GLEDAJO TUDI NAVZGOR
Aluminij je po porazu padel na peto mesto, a je še vedno v igri za Evropo. In prek prvenstva in prek pokala. Toda kaj je pomembnejše? "V naši garderobi imamo lepo frazo: ko skačemo v vodo, najprej gledamo na to, kako visoko smo, hkrati pa na to, kako globoka je voda. Za zdaj gledamo navzdol. Toda imamo že 11 točk prednosti pred devetim mestom, zato počasi že gledamo tudi navzgor. Morda bo letos tudi četrto mesto peljalo v Evropo … Bomo videli," je z zanimivimi besedami postregel vedno poetično razpoloženi Oliver Bogatinov.

Članki iz rubrike