Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 16.04.2019 06:54:37

Ne rezultati, RAZKLANA GARDEROBA! Pri prvoligašu TRENERJA odnesli predvsem močno NAČETI ODNOSI

alesfevzer.com
Pri nekdanjem slovenskem nogometnem prvaku očitno vlada pravi kaos.

Gorica je nekdanji slovenski prvak, je eden najbolj eminentnih klubov v državici na sončni strani Alp. A je tudi – klub v krizi. In to hudi krizi. Vedno večji. Novogoričani nizajo vedno slabše rezultate, v preteklem krogu Prve lige Telekom Slovenije so izgubili celo proti zadnjeuvrščenemu klubu z lestvice. Krčani so Gorico premagali na njenih tleh! Vrtnice so posledično na devetem mestu, zaradi česar ji grozijo dodatne kvalifikacije. A Krško je zdaj le še šest točk zadaj …

Ob tem iz Nove Gorice prihajajo vedno glasnejše govorice, da je za slabe rezultate kriva predvsem – razklana garderoba! Odnosi med nogometaši naj bi bili močno načeti, to je bojda tudi odneslo Nermina Bašića, ki se je moral v petek posloviti s trenerske klopi. Vsaj tako trdijo na Facebook strani To je Gorica, ki velja za rednega in zelo dobro obveščenega kronista nogometnega dogajanja v Novi Gorici.


"Na drugi strani pa se je del novogoriške ekipe sklonjenih glav takoj podal v slačilnice, medtem ko so ostali poklapani obstali na sredini igrišča, kot da ne zmorejo dojeti kaj se jim je dejansko zgodilo. In prav ti trenutki po zadnjem žvižgu sodnika Žganca iz Ljubljane kažejo fotografijo trenutnega stanja duha v goriški slačilnici, za katero zdaj ni več nobena skrivnost, da je že lep čas razklana na nekaj različnih klanov, pri čemer o homogenosti, s katero so se lahko v taboru Gorice pohvalili še nedolgo nazaj, med igralci ni niti duha ne sluha," so zapisali na To je Gorica in se dotaknili tudi dosedanjega trenerja Bašića, ki ga je do nadaljnjega zamenjal njegov pomočnik Saša Kolman.

UPRAVA JE ZAŠLA V SLEPO ULICO
"Ko je zdaj že bivši trener plavo belih Nermin Bašić, o katerem veliko pove že to, da je v Gorici treniral za manjšo plačo kot pred tem v drugoligašu iz Radomelj, skušal rešiti problem garderobe, je povlekel sila hrabro (in tudi pravilno) potezo in nemudoma odstranil moteče dejavnike (pri tem naj bi izstopal Andrej Kotnik, ki naj bi imel največji vpliv v slačilnici - naj razume kdor more), je doživel vsesplošen upor, ki je ob veliko premedli reakciji Uprave kluba (slednja bi morala bolj zaščititi trenerja, ki ga je sama izbrala) dokončno zapečatil njegovo usodo na klopi Gorice. Kako je možno, da predsednik kluba in njegovi sodelavci, ki so vedno poudarjali pomen pripadnosti grbu in dresu ter javno večkrat govorili o tem, da nihče ni večji od kluba, niso bili sposobni udariti po mizi in postaviti določene ege na svoje mesto? Pa tudi, ko je to želel storiti sam trener Bašić, mu Uprava ni krila hrbta in se v dovolj veliki meri zavzela zanj, temveč ga je pustila samega na prepihu internih konfliktov, ki so glavni razlog za to, da Gorica iz kroga v krog tone globlje in globlje. Ob vsem tem se poraja vprašanja, kdo sploh bi si želel sesti na klop Gorice in skušat krmariti barko med toliko različnimi karakterji in frakcijami? Nekaj pa je kljub vsemu popolnoma jasno. Aktualna uprava je zašla v slepo ulico in trenutno je Gorica kot klub zgolj votla tvorba, ki vsebinsko ne premore niti malo tistega, kar sporoča in s čimer se navzven javnosti predstavlja preko svojih (skromnih) marketinških kanalov," so uredniki To je Gorica prst krivde usmerili tudi v predsednika kluba Harija Arčona in njegove najtesnejše sodelavce.

Značke: nd-gorica, plts

Članki iz rubrike