Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
8 14.07.2018 12:08:46

Je tole NOVI NAPADALEC Olimpije?! Zmaji krvavo potrebujejo 'ŠPICO', morda so jo našli v - NEMČIJI!

alesfevzer.com
Olimpija išče novega napadalca.

Andrija Kaluđerović je na stranskem tiru, njegova pogodba še vedno ni bila uradno potrjena, registracija prav tako ne. Andres Vombergar ob tem očitno ne uživa pretiranega zaupanja novega trenerja Ilije Stolice, o Abassu Issahu po katastrofalnem nastopu na uvodni tekmi nove sezone bržčas ne gre preveč izgubljati besed. Skratka, Olimpija krvavo potrebuje novega oziroma še vsaj enega napadalca in ni nemogoče, da ga je našla v - Nemčiji!

Kot smo izvedeli iz zanesljivega vira, je bil še pred kratkim v igri za prihod v Stožice nadarjeni Blaž Kramer, Slovenec, ki je član Wolfsburga. Kramer je v pretekli sezoni za drugo ekipo Wolfsburga odigral 30 tekem in zabil 19 golov, s čemer je dokazal, da so pred njim lepi časi. V zadnjih tednih se je govorilo, da bi lahko odšel tudi k enemu od nemških drugoligašev, zdaj je zanimanje zanj očitno pokazala tudi Olimpija. Vprašanje sicer, če ga Wolfsburg želi prodati, a tudi posoda za zmaje bržčas ne bi bila slaba. Tudi zato, ker je Kramer skorajda idealen nogometaš za bojda novo vizijo Milana Mandarića. Ta, tako je bilo moč razbrati iz njegovih medijskih nastopov v zadnjem času, želi v Olimpiji videti vse več mladih, doma vzgojenih slovenskih nogometašev. No, proti Qarabagu mladcev še ni bilo na spregled, morda pa bo v prihodnje drugače ...

Kramar, ki šteje 22 let, je v Prvi ligi Telekom Slovenije doslej že igral za 28 tekem, kot član Aluminija se je šestkrat vpisal tudi med strelce. Pred tem je bil tudi član Šampiona, hkrati je doslej odigral dve tekmi za slovensko reprezentanco do 21 let.

blaz kramer wolfsburg
Wolfsburg

Članki iz rubrike