Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ba
ba
0 08.03.2019 20:20:16

ŽIVLJENJSKA DRAMA ELVISA DŽAFIĆA! Iz kluba sporočajo: VSI SMO Z NJIM!

www.alesfevzer.com
Nekdanjemu kapetanu Olimpije so odkrili zahrbtno bolezen.

Elvis Džafić je pred začetkom sezone zamenjal klubske barve in se preselil v tujino. Nekdanji vratar Olimpije in Triglava se je preselil v premijer ligo BiH, kjer brani barve Sarajeva, toda v teh dneh je nogomet potisnjen v ozadje. Močno v ozadje, nekdanji kapetan zmajev namreč preživlja življenjsko dramo.

Pred dnevi so mu s kirurškim posegom odstranili povečane bezgavke na vratu, po operaciji pa so opravili še dodatne preiskave in patohistološki izvid odstranjenih bezgavk je pokazal, da ima Hodgkinov limfom v zgodnjem stadiju.

Gre za bolezen, pri kateri je ozdravitev 75-odsotna in glede na to, da je bila odkrita v zgodnji fazi, zdravniki predvidevajo uspešno okrevanje. "Celotna medicinska služba kluba, igralci in vsi preostali v FK Sarajevo smo v teh trenutkih z Elvisom. Glede na vse znane parametre pričakujemo relativno hitro vrnitev k treningom in polni športni aktivnosti," je povedal koordinator medicinske službe Sarajeva prof. dr. Reuf Karabeg. Ob tem iz kluba dodajajo, da bodo Elvisu Džafiću omogočili vsakršno mogočo podporo in si na vso moč prizadevali, da bi čim prej ozdravel.

Članki iz rubrike