Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2019 15:59:21
Deli članek:

EPILOG BRUTALNEGA NAPADA! Turška zveza se je odzvala hitro in bila brez milosti do NAPADALCA Z ŽILETKO

Pred dnevi smo poročali o grozljivem dejanju turškega nogometaša, ki je na igrišču z žiletko napadel in poškodoval igralce nasprotne ekipe.

Ne le Turčija, nad dejanjem 33-letnega člana Ameda Mansurja Calarja je bil šokiran ves svet. Posnetki iz tekme so razkrili, da je na začetku tekme v tretji ligi, pred rokovanjem, v rokah držal oster predmet - šlo naj bi za žiletko. Igralec Sakaryasporja Ferhat Yazgan, ki je v tem brutalnem in bizarnem napadu utrpel najhujše poškodbe, je na družbenih omrežjih javnosti pokazal ureznine, obenem pa pozval turško zvezo, naj opravi svoje delo. Ves dokazni material je kakopak dobila tudi policija.


Primer je hitro dobil epilog. Disciplinski organ turške nogometne zveze (PFDK) je ostro kaznovala storilca, ki ima dosmrtno prepoved igranja nogometa. Obenem bo moral globoko seči v žep in plačati 4000 evrov. Ob tem je kaznovan tudi njegov klub Amed, ki bo moral eno domačo tekmo igrati pred praznimi tribunami.

Rivalstvo obeh klubov je šlo tokrat odločno predaleč, v preteklosti pa se je že zgodilo, da so bili napadeni nogometaši in vodilni ljudje Ameda.