krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

1704374490-mm2-0899-1704374452059 Njena.si

To je Goran Dragić naredil za slovenske otroke

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

nu
nu
0 14.12.2018 08:32:53

Uf, kako ČUSTVENO SLOVO ZLATANA LJUBIJANKIĆA. Molil bom za vas …

Profimedia
Izkušeni napadalec se bo podal novim izzivom naproti.

Vsega lepega je enkrat konec, končala se je tudi zgodba Zlatana Ljubijankića v dresu japonskega velikana Urawa Red Diamonds. Nekdanjemu slovenskemu reprezentantu je potekla pogodba, nove s klubom iz Saitame ne bo podpisal. Napadalec, ki bo jutri dopolnil 35 let, poudarja, da odhaja s čudovitimi spomini. Veselil se je dveh pokalnih lovorik, največji uspeh pa je doživel lani, ko je z Urawo osvojil naslov azijskega prvaka in se vpisal v zgodovino kot prvi slovenski nogometaš, ki mu je to uspelo, posledično je igral na svetovnem klubskem prvenstvu. V vseh tekmovanjih je odigral 126 tekem in dosegel 24 golov.

"Hvaležen sem vsem, da sem bil lahko član Urawe, za menoj so štiri izjemna leta, ki sem jih ponosen preživel skupaj s soigralci in fantastičnimi navijači, ki ekipi vedno znova dajejo energijo. On delajo razliko v primerjavi s tekmeci. Vsak dan, ki sem ga preživel v klubu, je bil poseben. Bilo je kar nekaj uspehov, naslov azijskega prvaka je vsekakor nekaj posebnega, nekaj čudovitega. Tega ne bom pozabil nikoli. Moja družina je vzljubila mesto, sin je velik navijač Urawe. Odhajam, a bom še naprej molil za uspehe moštva v prihodnosti," se je Zlatan Ljubijankić s čustvenim sporočilom na spletni strani Urawe poslovil od kluba in navijačev.

Kje bo nadaljeval kariero, za zdaj ni znano, a po naših informacijah ni izključeno, da bo še naprej ostal v deželi vzhajajočega sonca.

Članki iz rubrike