mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 28.11.2018 19:29:25

TOLE postaja vse bolj zanimivo: Zaradi GROŽNJE Z ODHODOM evropski velikan LOVI JANA OBLAKA!

Jan Oblak
Reuters
Poleti se je veliko govorilo o tem, da bi Jan Oblak utegnil zapustiti Atletico.

Na naslov madridskega kluba naj bi prispeli ponudbi Chelseaja in Liverpoola, ki sta bila pripravljena za slovenskega čuvaja mreže odšteti sto milijonov evrov odškodnine, toda Škofjeločan je obe gladko zavrnil. Kmalu za tem je v javnost prišla informacija, da ga bomo kmalu videli v dresu PSG-ja, zato je bila odločitev, da zavrne angleška kluba nekoliko bolj razumljiva.

Zdaj pa se je v boj za njegov podpis očitno vmešal še en evropski velikan. In tudi ta prihaja iz Anglije, gre pa za Manchester United, pri katerem so se očitno sprijaznili s tem, da bodo poleti ostali brez Davida De Gee. Zanj se zanima PSG, čeprav ima Alphonsa Areolo in Gianluigija Buffona, Španec pa je zanimiv tudi Juventusu.


Sicer je Jose Mourinho še včeraj govoril o tem, da De Gea želi ostati na Old Traffordu, toda klub se že ozira za njegovim naslednikom. In kandidat za mesto med vratnicama rdečih vragov je tudi nihče drug kot Jan Oblak. Direktor Atletica Miguel Angel Martin se že nekaj časa trudi, da bi s slovensko hobotnico podaljšal sodelovanje, a je pri tem neuspešen. In tu svojo priložnost vidjo pri Manchestru, kjer pa se zelo dobro zavedajo, da jih bo prestop stal sto milijonov evrov.

Toda na tem seznamu Oblak ni sam, na njem je tudi prvi vratar angleške izbrane vrste Jordan Pickford, ki pa ga bo prav tako izjemno težko dobiti. Štiriindvajsetletnik je pred kratkim podaljšal pogodbo z Evertonom, ta mu poteče šele leta 2024.

Kot rezervna možnost se omenja še Keylor Navas, ki ima v Realu vlogo rezerve Thibautu Courtoisu.

Članki iz rubrike