sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
0 28.11.2018 18:08:29

L'Equipe Fabinha pošilja v Pariz, njegova žena pa je z EPSKIM ODZIVOM povedala, kaj si o tem misli

Profimedia
Brazilec Fabinho je eden tistih, ki so poleti na velika vrata prišli v vzpenjajoči se Liverpool, vendar si v četi Jürgena Kloppa niso uspeli izboriti mesto v udarni zasedbi.

Angleži so zanj odšteli 45 milijonov evrov, vendar doslej od Fabinha še niso imeli veliko koristi. In ko je tako, se ponavadi hitro začnejo govorice o mogočem zgodnejšem odhodu iz kluba. Prav na dan izjemno pomembne tekme lige prvakov med PSG-jem in Liverpoolom je novico o mogoči selitvi Fabinha v Pariz lansiral francoski L'Equipe.

Trener Parižanov Thomas Tuchel naj bi želel prav z njim (najprej posoda, potem odkup) zamenjti 33-letnega Lassano Diarraja. Bogati PSG Brazilca spremlja, seveda pa ni slučaj, da je novica prišla v javnost ravno na dan medsebojne tekme.



No, hitro se je oglasila žena Fabinha, Rebeca Tavares, ki je z objavo na twitterju kategorično ovrgla govorice o mogoči selitvi v Pariz. Kot je zapisala, gre za lažno novico, o kateri ni vredno razpravljati. Češ, da bi Fabinho že po nekaj mesecih zapustil Anfield, bi bilo res smešno.

Trener Liverpoola Jürgen Klopp se ji je pridružil v razmišljanju in potrdil, da ni možnosti, da bi že pozimi iz rok spustili Fabinha. Kot je dejal, bo ravno v prazničnem času, ko je v Angliji zgoščen razpored tekem, tudi Fabinhu ponudil dovolj priložnosti za igro. "On je vse od prihoda predstavljal našo prihodnost. Zdaj prihaja veliko tekem, on pa je imel dovolj časa za prilagoditev. Seveda ne bo zapustil kluba. To bi bilo noro, saj tudi sam ne želi oditi. Tam zunaj so nori ljudje, ki takoj, ko neki igralec ne igra na zadnjih petih tekmah, odprejo debato o njegovem odhodu. Mi se tega ne gremo."

Članki iz rubrike