sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 28.11.2018 15:50:39

BOLNA POTEZA irskega nogometnega kluba! Svojega igralca so kar živega pokopali, da bi ...

Nogometni klub Ballybrack iz predmestja Dublina se je znašel v središču pozornosti zaradi poteze, ki nazorno kaže, kako bolan je lahko človeški um.

V klubskih pisarnah so želeli preložiti srečanje s klubom Arklow Town, da bi dosegli svoje pa so storili nekaj, za kar ni nikakršnega opravičila. Na vodstvo tekmovanja (Leinster Senior League) so poslali obvestilo, da se je njihov igralec, Španec Fernando Nuno La-Fuente, izgubil življenje v prometni nesreči v četrtek po treningu.

ballybrack


Po tem sporočili so si dogodki vrstili sami od sebe. Liga je srečanje odpovedala, obenem je obvestila vse klube, tako da so imeli pred začetkom drugih tekem minuto molka, vsi igralci so nosili črne trakove. O primeru so poročali mediji, časopisi so novico zapisali v črnem okvirju. Ko je vodstvo tekmovanja želelo vzpostaviti stik z družino preminulega, da bi ponudilo pomoč, so v klubu pojasnili, da so truplo že poslali v Španijo in da ni kaj več storiti.

Ker se je igralec septembra preselil v Galway in se tam zaposlil v nekem podjetju, je bilo vpleteno tudi slednje in uradno oznanilo tragično novico.

Kaj pa Fernando, ki se je iz Španije na Irsko preselil lani? Ves ta čas je bil doma, igral je računalniške igre in ni imel pojma, kaj se dogaja. Ko je začel dobivati čudna sporočila, se mu je začelo dozdevati, da se dogaja nekaj nenavadnega.

Ballybrack 2


Resnica je seveda naposled prišla na dan. Odgovorna oseba v klubu je takoj dobila odpoved, klub pa se je začel opravičevati vse povprek. Najprej igralcu, ki je sprejel opravičilo, potem še tekmecem in vodstvu lige.

Igralec je pojasnil, da se mu je na koncu vse skupaj zdelo celo smešno: "Bil sem doma, ko so me klicali in mi dejali, da sem zvezda. Tako sem ugotovil, da sem pravzaprav mrtev. Po eni strani je primer resen, meni pa je smešno, saj nisem mrtev in nihče ni poškodovan. Moram takoj poklicati mamo, saj o tem ne ve nič."

Značke: irska, ballybrack

Članki iz rubrike