nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 09.05.2018 09:56:10

ŠOK za PETRA STOJANOVIĆA, kapetan kriči: Če tega ne storimo, smo IZDAJALCI, potem LAŽEMO drug drugemu (video)

Profimedia
V nasprotju z napovedmi hrvaško prvenstvo še ni odločeno.

Zdelo se je, da bo zgolj formalnost, da bo Dinamo v boju z Lokomotivo osvojil ves izkupiček in potrdil naslov prvaka, toda namesto tega se je zgodilo veliko presenečenje. Zasedba iz Maksimirja je ostala praznih rok, Lokosi so zmagali s 3:1, kar je unovčila Rijeka, ki je s 5:1 ugnala Inter iz Zaprešića in se dva kroga pred koncem prvenstva modrim približala na štiri točke zaostanka.

Za Lokomotivo so v polno zadeli Radonjić, Krstanović in Šunjić, pri Dinamu, za katerega je Pater Stojanović odigral vso tekmo, je bil iz najstrožje kazni uspešen Soudani.

"To, kar počnemo, je žalostno, tragično, in nima smisla. Vedno ponavljamo eno in isto, a se nam vedno pripeti, kar se nam ne bi smelo. Vstop v tekmo je v prvih 20 minutah nenehno slab, po zaostanku pa potem napadamo, ne izkoriščamo priložnosti in ne vem, kaj še vse. Nimam pojma, kaj se dogaja," je po bolečem porazu bentil kapetan Arijan Ademi, nakar je bil bratranec Agima Ibraimija še bolj oster: "V slačilnici smo se odkrito pogovorili z željo, da bi ugotovili, v čem je problem. Ni nam jasno, kaj se dogaja, zato pa smo se strinjali, da moramo strniti vrste, na naslednji tekmi ‘razmontirati’ Rudeš in osvojiti naslov. Če tega ne storimo, potem smo izdajalci, potem si drug drugemu lažemo v oči."

K temu dodajmo, da je Matic Črnic visoko zmago Rijeke spremljal s klopi za rezervne igralce, med varovanci Matjaža Keka so se med strelce vpisali Gorgon, Acosty, Puljić, Zuta in Kvržić, v ekipi iz predmestja Zagreba je bil uspešen Blažević.

Članki iz rubrike