Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2018 08:20:24
Deli članek:

OSTRO in NEPOSREDNO! Atletico neusmiljeno udaril po BARCELONI: Dovolj nam je tega!

Profimedia

Vodstvo Atletica iz Madrida ostro nastopilo proti Barceloni.

Nogometni svet čaka le še na uradno potrditev glede prestopa Antoina Griezmanna iz Atletica k Barceloni. V javnosti se je pojavilo že toliko namigov, ne nazadnje je že nekaj potrditev prišlo tudi iz vrst Barcelone. Predsednik katalonskega velikana Josep Maria Bartomeu je potrdil, da je pozimi kontaktiral agenta francoskega nogometaša, član Barcelone Luis Suarez je pred kratkim dejal, da se veseli prihoda Griezmanna, pogovore s predstavniki člana Atletica je potrdil tudi direktor kluba.

Tiho so bili le pri Atleticu, kjer pa očitno ne prenesejo več teh zahrbtnih igric. Večinski lastnik kluba Jana Oblaka Gil Marin ima vsega dovolj, v svojem zadnjem javnem nastopu je bil neposreden kot še nikoli. "Dovolj nam je takšnega odnosa Barcelone. To, da predsednik, nogometaš in direktor istega kluba na takšen način govorijo o nogometašu z veljavno pogodbo in to le nekaj dni pred finalom lige Europa, je popolnoma nespoštljivo do Atletica in njegovih navijačev."

"Predsedniku Barcelone sem med drugim dejal, da je njegovo obnašanje neprimerno in v nasprotju z vsemi pravili. Sredi sezone, ko smo se z Barcelono borili za naslov, so pritiskali in snubili na enega naših najboljših nogometašev," je še pristavil Marin.