sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

nu
nu
1 01.01.2018 13:29:39

Naslednji slovenski PRESTOPNI MILIJONAR? Aljaž Struna blesti v Palermu in GLASNO TRKA na vrata kar treh italijanskih prvoligašev!

vszi
Aljaž Struna bi lahko zamenjal okolje.

Aljaž Struna je vroč! Slovenski reprezentant v tej sezoni blesti v dresu Palerma in je eden glavnih "krivcev" za to, da Sicilijanci na lestvici serie B trenutno zasedajo prvo mesto in so na odlični poti do vrnitve med elito. Toda zna se zgoditi, da bodo morali rožnati cilj uresničiti brez pomoči branilca iz Pirana. Nogometaš, ki ljubi tetovaže, je kot rečeno na Apeninskem polotoku vroča roba. Še kako vroča roba!

Po poročanju italijanskih medijev se je Struna znašel na seznamu želja kar treh prvoligašev. V svoje vrste naj bi ga tako snubili Genoa, Sassuolo in Udinese, toda pojavlja se težava, ki ni zanemarljiva. Palermo slovenskega nogometaša namreč noče prodati, vsaj pod ceno ne. Zato bo prestop, če bo do njega res prišlo, kar zajeten. Italijani trdijo, da Palermo za Struno zahteva nekje med tremi in štirimi milijoni evrov, kar zagotovo ni malo za člana kluba iz druge lige. Je Struna torej pred sanjskim prestopom? Ali pa bo na elito vseeno raje počakal na mafijskem otoku?

Članki iz rubrike