Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.01.2018 12:51:22
Deli članek:

Real misli resno, ŠE KAKO RESNO! Kraljevi klub na naslov angleškega velikana poslal NESRAMNO PONUDBO, težko kar 120 milijonov!

Reuters

Zvezdnik angleškega velikana je tarča Reala.

Z uradnim odprtjem zimskega prestopnega roka so medije v Angliji hipoma preplavile takšne in drugačne prestopne govorice. Nekatere so bolj kot ne zanimive zgolj njim, druge odmevajo po vsem svetu. In v eno teh je vpleten tudi Real iz Madrida, ki je menda resno zagrizel za zvezdnika Chelseaja. Za slednjega naj bi nudil kar osupljivih 120 milijonov funtov, kar bi bil britanski rekord. In koga želi kraljevi klub? No, če gre verjeti pisanju The Suna, potem so se galaktiki resno ogreli za Edena Hazarda, ki modri dres kluba iz Londona nosi od leta 2012 dalje, ko je zapustil Lille.

Po pisanju omenjenega medija je Real dejansko že poslal ponudbo na Stamford Bridge, zdaj v Madridu le še čakajo na to, kakšen bo odgovor nogometnega velikana, ki ga poganja bogastvo Romana Abramoviča. Zaradi denarja Chelseaju bržčas ni treba prodajati, vprašanje pa je tudi, kaj si o ponudbi Reala misli Belgijec ...