Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.01.2018 10:56:42
Deli članek:

Obupan KLIC NA POMOČ?! Jose Mourinho išče JUNAKA, ki bo rešil njegov klub: Portugalec želi na Old Trafford že zdaj pripeljati ...

Profimedia

Jose Mourinho želi novega nogometaša.

Manchester United se v leto 2018 ni podal z ravno najboljšo popotnico. Rdeči vragi so na zadnjih treh tekmah v premier ligi še vsakič ostali brez zmage, zabeležili so tri zaporedne remije. Danes jih čaka naslednja težka tekma, saj bodo gostovali pri Evertonu, v primeru novega spodrsljaja pa bi se stvari še dodatno zapletle. Pa že tako ali tako niso ravno rožnate, rdeči vragi namreč za vodilnim mestnim tekmecem Cityjem zaostajajo že za kar petnajst točk.

No, toda Jose Mourinho očitno še ni povsem obupal. Mediji v Angliji pišejo, da tako želi iz rokava potegniti še zadnjega aduta v bitki za krono. Toda aduta, ki nikakor ne bo poceni. Portugalec naj bi namreč po poročanju Expressa želel na Old Trafford že v tem mesecu pripeljati nikogar drugega kot - Antoina Griezmanna! Mourinho naj bi vodstvo Uniteda spodbujal k temu, da bi aktiviralo odkupno klavzulo, ki jo ima Francoz v pogodbi z Atleticom. Ta znaša 86 milijonov funtov in če bo United res plačal toliko, bo klub Jana Oblaka brez moči.

United je Griezmanna sicer želel že poleti, a se je nogometaš tedaj odločil, da bo ostal zvest prvoligašu iz Madrida. Bi zdaj lahko bilo drugače?