Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.01.2018 13:16:03
Deli članek:

ŠOKANTEN obračun Zlatana Ibrahimovića s svojimi ROJAKI! Nihče ni naredil več za vas, vi pa takole. Ves čas me napadate! Zgolj zato, ker sem ... (video)

Da je legenda, ni dvoma. Da je brez dlake na jeziku, prav tako.

Bi rekli, da Švedi obožujejo Zlatana Ibrahimovića? Da, zakaj ne? No, Zlatan Ibrahimović pravi drugače. Legendarni napadalec Manchester Uniteda je v enem svojih zadnjih medijskih nastopov razkril, da ga na Švedskem vsi vendarle ne cenijo tako zelo, kot se zdi na prvi pogled. Razlog pa? No, po svoje tako neverjeten, hkrati tako očiten: ker se piše, kot se. Vsaj tako trdi Ibrahimović.

"Kaj misliš, me švedski mediji napadajo ali me branijo?" je v pogovoru za Canal+ Ibrahimović pobaral voditelja, sicer nekdanjega francoskega reprezentanta Olivierja Dacourta, nato pa nadaljeval: "Praviš, da me branijo. Ne, napadajo me. Še vedno. In to zato, ker ne morejo sprejeti, da sem Ibrahimović. Verjetno sem najboljši nogometaš v švedski zgodovini. Kar mi je uspelo, ni nikomur drugemu. Nekateri so nagrado za najboljšega švedskega nogometaša osvojili dvakrat. To je bilo največ. Koliko jih imam jaz? Koliko? Enajst! Enajst zlatih žog! To se še nikdar ni zgodilo."

Dacourt je Ibrahimovića zatem pobaral, ali je vse to morda posledica dejstva, da se svojim rojakom zdi prepotenten. Odgovor "leva" je bil povsem v njegovem slogu. "To je nepomembno. Sem najboljše, kar je. Ali si na to ponosen ali pač nisi."