Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.12.2015 08:21:15
Deli članek:

Dobre igre niso ostale neopažene, Iličića želi ugledni in premožni tekmec

Profimedia

Bi se znalo zgoditi, da bo Josip Iličić že v zimskem prestopnem roku zamenjal delodajalca?

Fiorentina nadaljuje z odličnimi predstavami, enako velja za Josipa Iličića. Reprezentant Slovenije je v nedeljo na domači tekmi s Chievom dosegel mojstrski zadetek, ki je bil že njegov sedmi prvoligaški v tej sezoni, to ga uvršča na visoko šesto mesto najboljših strelcev serie A. Pri Fiorentini je več golov zabil zgolj Nikola Kalinić, a hrvaški napadalec se mora za marsikateri zadetek zahvaliti prav Iličiću.

Dobre igre zvezdnika drugouvrščene ekipe italijanskega prvenstva niso ostale neopažene in v Italiji se je tik pred začetkom zimskega prestopnega roka začelo namigovati: za Iličića se je ogrela Roma. Slednja sicer ne igra slabo, a je doživela nekaj neprijetnih udarcev, ki so dali upravi misliti, da so potrebne nove okrepitve.

Če gre verjeti italijanskim medijem, potem so se ugledni in premožni Rimljani ogreli prav za nekdanjega zvezdnika Palerma, s katerim se je menda spogledoval tudi Watford. Toda slednji se je na koncu odločil za Juana Iturbeja, a ker je slednjega pripeljal prav iz Rome, je slednja začela iskati nekoga, ki bi ga nadomestil. Očitno so se na Olimpicu ogreli prav za Iličića, čeprav smo prepričani, da ga Fiorentina kar tako ne bo prepustila nikomur. Ne nazadnje je zanj plačala kar devet milijonov evrov in ne nazadnje je v tej sezoni morda celo njeno najmočnejše orožje v bitki za najvišja mesta.