podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 21.12.2015 07:58:08

Napovedovali so, da bo veliki zvezdnik, zdaj zagotovo odhaja

Arsen Perić
Valon Ahmedi je na izhodnih vratih celjskega kluba.

Še v pretekli sezoni je igral tako dobro, da so se z njim spogledovali številni tuji klubi. Valon Ahmedi tedaj ni skrival želje po odhodu, več ali manj je bil dogovorjen z nizozemskim prvoligašem Heerenveenom, toda slednji je ponudil premalo, da bi bili Celjani za.


Zdaj v Areni Petrol takšno potezo bržčas obžalujejo, Ahmedi je namreč po odlični uvodni sezoni 2014/15 zašel v krizo, v kateri je še vedno. Enaindvajsetletnik iz Ohrida, ki sicer igra za mlado reprezentanco Albanije, je v tej sezoni v celjskem dresu zbral štirinajst več ali manj povprečnih nastopov, med strelce se ni vpisal, zgolj dvakrat je prodal. No, zdaj bo očitno le zapustil Celje, a za precej manj, kot bi ga lani ob tem času.

"Valon se očitno ne znajde v novem režimu igre. Če sem odkrit, ga tudi trener ne vidi v tej situaciji. Tudi njegov zastopnik je prišel v klub. Tečejo pogovori, da bi v zameno za odškodnino, ki jo morajo plačati, Ahmedi in Amir Bilali odšla iz kluba. Dogovor je že skorajda sklenjen, čakamo še na potrditev obeh agentov. Klub jih ne bo zadrževal na silo, čeprav smo imeli z Valonom velike ambicije. Želel je oditi že lansko zimo, čeprav smo imeli z njim velike načrti in mislili graditi tudi igro okoli njega," je za TV Celje dejal predsednik celjskega prvoligaša Stevan Đorđević.

Članki iz rubrike