Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2015 08:02:18
Deli članek:

Džekov sanjski začetek v dresu Rome (video)

vszi

Edin Džeko je pred dnevi zapustil vrste Manchester Cityja in okrepil Romo, bosanski reprezentant pa bo, kot kaže, za klub iz Rima predstavljal veliko okrepitev.

Džeko je namreč že debitiral za Romo, sicer ne na uradni tekmi, a vendar. Rimljani so se na prijateljski tekmi pomerili z izjemno močno Sevillo, ki je v torek v evropskem superpokalu proti Barceloni klonila šele po podaljških, in jo premagali. Končni izid pa je bil - podobno kot na tekmi med Andaluzijci in Katalonci - zelo visok, obračun se je namreč končal s kar 6:4 v korist Rome. 

Čeprav je po pripravljalnih tekmah težko delati kakršnekoli zaključke, pa so navijači Rome zagotovo izjemno zadovoljni z načinom, na katerega se je predstavil njihov nov napadalec Edin Džeko. 29-letni Bosanec je namreč že na svoji prvi tekmi zabil dva zadetka, ob tem pa dodal še asistenco. 

Dodajmo še, da je Roma proti Sevilli vodila že s 6:0, potem pa so Andaluzijci le uspeli ublažiti poraz. Zadetka (in asistenco) Džeka si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.