Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2015 14:36:56
Deli članek:

Sevilla ena od možnosti, toda na vrata trkajo tudi Turki

inter.it

Vrnitev v Španijo ali morda selitev v Turčijo - kam bo odšel Rene Krhin?

Rene Krhin uživa v zasluženem dopustu, toda prepričano smo, da še kako razmišlja tudi o svoji klubski prihodnosti. To bi moralo biti logično, vendarle je trenutno član kluba, v katerem nima prave prihodnosti. Z Interjem ga sicer še veže pogodba, a se je Štajerec že odločil, da v Milanu ne bo ostal. Precej večja negotovost pa vlada glede tega, kam bo odšel.

Nekaj klubov naj bi za vezista že pokazalo zanimanje. Govori se o Sevilli, omenja se Espanyol, tudi Elche je pokazal zanimanje, a se je zdaj že ohladil. Skratka, možno je, da bo Krhin odšel nazaj v Španijo, kjer je v drugem delu pretekle sezone igral za Cordobo, toda po poročanju La Gazzette dello Sport se mu je ponudila tudi možnost odhoda v Turčijo.

Priznani milanski časnik ne poroča, kdo v Turčiji naj bi se ogrel za Krhina, menda pa je ponudba, ki jo je prejel, predvsem v finančnem smislu zares zelo dobra. Ali to drži ali ne, bomo šele videli, kakor tudi to, koliko resnice je v govorici, da naj bi Sevilla že vzpostavila stik z Interjem.