Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.04.2015 13:24:39
Deli članek:

Za 2000 tedensko, a končni račun bi lahko bil visok

Profimedia

Škotski mediji so razkrili, da Rangers plačuje bore malo za to, da Haris Vučkić blesti v njegovem dresu. A na koncu bi lahko vseeno odštel kar veliko.

Prestop iz Newcastle Uniteda v Rangers je bil za Harisa Vučkića zadetek v polno. Nogometaš iz Slovenije navdušuje v Glasgowu, na dvanajstih tekmah se je sedemkrat vpisal med strelce in obnorel navijače svojega začasnega kluba. Pri katerem so še toliko bolj zadovoljni, ker otroka Domžal dejansko plačujejo z drobižem. Škotski mediji so razkrili, da je 80 odstotkov njegove celotne plače še vedno breme, ki ga na svojih plečih nosi Newcastle United. Ker ima tam podpisano pogodbo, po kateri tedensko zasluži 10.000 funtov, to torej pomeni, da mu pri Rangersu tedensko na račun nakažejo vsega 2000 funtov.

No, ampak na koncu bi račun vseeno lahko bil velik. Poročali smo že, da so se pri Rangersu tedaj, ko so si od Newcastle Uniteda sposodili pet nogometašev, obvezali, da bodo v primeru preboja v prvo škotsko ligo Angležem nakazali pol milijona funtov. In če bo Vučkić nadaljeval s takšnimi predstavami, potem bo precej bolj verjetno, da bo Rangers na koncu tudi zaradi Slovenca moral poravnati kar precej visok račun.