Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2024 07:58:02
Deli članek:

Kakšna lepotica! Mladi španski dragulj pokazal svojo izbranko, ki skriva veliko skrivnost! (foto)

Profimedia

Mladi španski nogometaš je imel v Nemčiji tudi prav posebno podporo.

Španija je po mnenju nogometnih navdušencev z vseh koncev sveta zasluženo osvojila naslov evropskega prvaka. Na turnirju v Nemčiji je pokazala največ, dosegla največ zadetkov, igrala najbolj atraktiven nogomet, v njenih vrstah pa je blestel Barcelonin dragulj Lamine Yamal. Mladenič, ki je dan pred velikim finalom praznoval svoj 17. rojstni dan, je postal tudi najboljši mladi igralec turnirja, po finalni tekmi pa se je v javnosti prvič pokazal s svojim dekletom.

Med velikim slavjem po zmagi nad Anglijo se mu je dekle pridružilo na zelenici, španski mediji pa so razkrili, da gre za Alex Padillo. Njena popularnost na družabnih omrežjih je doživela pravo eksplozijo, saj je po javnem razkritju zveze postala prava zvezdnica Tik Toka, velika neznanka pa ostaja njena starost.

Pojavili so se celo očitki, da naj bi bila stara več kot 20 let, zaradi česar naj bi bila zveza s še pred kratkim 16-letnim španskim nogometašem precej sporna, v resnici pa naj bi bila rojena leta 2006, kar pomeni, da je študentka iz Barcelone približno eno leto starejša od svojega izbranca.