Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2024 07:36:16
Deli članek:

V drugem krogu precej zahtevnejša preizkušnja! Celjani danes po napredovanje, naslednji tekmec pa ...

Luka Vovk
NK Celje

Slovenski nogometni prvak Celje bo drevi ob 19. uri na domačem stadionu gostil povratno tekmo 1. kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Izbranci Damirja Krznarja so že na prvi tekmi opravili večji del posla in nebogljeno Floro v Tallinnu odpravili s 5:0. Povratni obračun bo tako formalnost, čeprav Celjani poudarjajo, da je treba tekmeca spoštovati.

"Nasprotnika ne smemo podcenjevati, saj gre za tekmo lige prvakov, to moramo imeti vsi v mislih. Res je, da je za nami zelo uspešna tekma v Estoniji. Toda pred nami je nov dvoboj, ki ga moramo odigrati resno in ne preveč zadržano," je opozoril Krznar.

Dodal je še, da od igralcev pričakuje, da ne bodo šli v tekmo lahkomiselno, temveč da jo bodo izkoristili za novo odlično predstavo, ki bo ekipo še dodatno učvrstila.

Celjani bodo v primeru preboja v 2. kvalifikacijski krog igrali proti boljšemu iz dvoboja med Slovanom Bratislavo Kenana Bajrića in makedonsko Strugo. Slovaki so prvo tekmo pred domačimi gledalci dobili s 4:2, povratna bo na sporedu na Ohridu.