Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.07.2024 20:24:01
Deli članek:

Kakšen spodrsljaj angleškega navijača, ves svet govori o njegovi veliki neumnosti (foto)

Profimedia

Nič novega. Takšne nadebudneže smo imeli priložnost srečati že večkrat. Tokrat je na tapeti angleški navijač, ki je najprej skočil, potem pa rekel hop.

Anglež je bil tako močno prepričan, da bo Anglija naposled osvojil naslov evropske prvakinje, da se bo nogomet vendarle vrnil domov, da si je dal na svoje telo narediti tetovažo z napisom: 'Anglija, prvakinja Eura 2024'.


Gospodiču je ime Dan Thomas, ima 29 let in prihaja iz Swindona. Bržčas si ni želel, da bi zaradi takšne neumnosti postal znan po vsem svetu, a ravno to se je zgodilo. Bil je tako močno prepričan, da bo njegova Anglija v finalu Eura premagala Španijo, da je prehitel dogodke in si predčasno naredil spomin za vse življenje. Spomin, ki v resnici ne drži in je neumnost, da ji ni para.

"Šel sem v studio in dejal, da bi bilo super, če bi si dal narediti tetovažo. V resnici sem se sprva šalil, potem pa pomislil: 'Pravzaprav ne, sem v veliki meri prepričan v to, zato bom to tudi naredil.'" Dan je pojasnil, da je bil trenutek, da je bila hipna odločitev. Tetovator, ki je dve uri in pol ustvarjal pokal za zmagovalca Eura, ga je svaril, da bo v primeru poraza Anglije kaznovan, da terjalo veliko napora, da bo tetovažo prekril.

Za nadebudneža se je zgodilo najhuje. Španija je zmagala in njegova tetovaža nima več nikakršnega smisla. Je pa Dan požel pozornost svetovne javnosti.