thai-teacher Svet24.si

Tajska učiteljica med poučevanjem na internet ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
1 29.06.2024 11:36:41

So Portugalci izgubili, da bi igrali s Slovenijo? Analitik slovenske reprezentance odgovarja in sporoča, kaj pravi analiza!

Po porazu Portugalcev proti Gruziji v zadnjem krogu skupinskega dela Eura v Nemčiji je bilo veliko govora o tem, da so si varovanci Martineza želeli igrati proti Sloveniji.

Te teorije so se hitro razširile po družbenih omrežjih, saj res ni izgledalo, kot da Portugalci pretirano poskušajo preobrniti rezultat. Z igro zasedbe Roberta Martineza se je v zadnjih dneh najbolj ukvarjal analitik slovenske reprezentance Dejan Kopasić, ki je za medije spregovoril o vsem skupaj.

“Pripravljali smo se predvsem iz prvih dveh tekem Portugalcev, kar nekaj materiala pa nam je ostalo tudi iz analize pred marčevsko prijateljsko tekmo,” je o pripravi na tekmeca dejal Kopasić ter na vprašanje, če je analiza tekme proti Gruziji pokazala, da so si Portugalci želeli igrati z nami, dejal: “O tem bi težko govoril, a delovalo je tako, da jih ta tekma ne bremeni. Dobil sem občutek, da jim je relativno nepomembno, kaj se na tekmi zgodi.”

Članki iz rubrike