profimedia-0788953992 Svet24.si

Prvič v Evropi: plaža samo za muslimanke

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Policijski helikopter v dolino odpeljal ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

cineplexx, Siddharta Njena.si

Po mesecih govoric uradno: Siddharto zapušča ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 28.06.2024 17:54:58

Ste prišli do vstopnic za tekmo s Portugalsko? Ni še prepozno, tu je pojasnilo NZS!

V skladu z napovedmi je danes stekla prodaja vstopnic za tekmo osmine finala, ki jo bosta v ponedeljek v Frankfurtu odigrali Slovenija in Portugalska.

Zanimanje med slovenskimi ljubitelji nogometa je bilo ogromno, a čeprav se je zdelo, da so bile vstopnice razgrabljene v trenutku in so mnogi že obupali nad navijaškim romanjem v Nemčijo, je prodaja stekla v dveh fazah.

S pojasnilom je na svoji strani postregla tudi Nogometna zveza Slovenije:
"Evropska nogometna zveza (UEFA) je danes, kot napovedano, v prodajo sprostila 6.000 vstopnic za slovenske navijače za tekmo osmine finala UEFA evropskega prvenstva med Portugalsko in Slovenijo.


V prvi fazi prodaje so lahko vstopnice kupili tisti, ki so za skupinski del UEFA evropskega prvenstva uspeli z nakupom vstopnice preko UEFA portala ter se tudi sami udeležili ene od treh tekem slovenske reprezentance. Vsi, ki so izpolnjevali omenjena dva pogoja, so prejeli povabilo in dostop do nakupa.

V drugi fazi prodaje pa je UEFA omogočila nakup vsem, ki so se na UEFA portalu opredelili kot podporniki Slovenije.

Vstopnice za omenjeno tekmo so v tem trenutku še na voljo. Vsem tistim, ki vam vstopnice ni uspelo kupiti, svetujemo, da spremljate UEFA portal tudi v naslednjih dneh, saj se bodo v prosto prodajo, ki je namenjena vsem udeležencem UEFA evropskega prvenstva, sproščale morebitne preostale vstopnice, prvotno namenjene drugim skupinam.

Obenem še enkrat poudarjamo, da vstopnice za vse tekme UEFA evropskega prvenstva trži izključno UEFA, NZS le pomaga pri posredovanju informacij, vključno z opominjanjem navijačev, da si vstopnice zagotovijo pri uradnem in legitimnem viru," so zapisali pri krovni nogometni organizaciji.

Članki iz rubrike