psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

ue
ue
11 29.06.2024 08:25:42

Se sploh zavedamo kaj dosega Slovenija?! Je to sploh normalno?! Zapis bosanskih medijev o slovenskem športu odmeva in daje misliti!

profimedia, alesfevzer.com
Slovenski šport je nedvomno v enem svojih najsvetlejših obdobij, kar z začudenjem ugotavljajo tudi v tujini.

Slovenski šport je sredi neverjetnega zlatega obdobja, med katerim zaradi poplave uspehov in dosežkov komaj ostane čas, da se sploh zavemo kako neverjetne stvari pravzaprav uspevajo slovenskim športnikom. Zato je zelo dobrodošlo, ko nas na to spomnijo v tujini, kjer lahko le z začudenjem spremljajo kaj se na športnem področju dogaja na sončni strani Alp. 

Za eden tak zapis, ki odmeva in vam bo gotovo dal misliti, so poskrbeli pri bosanskem mediju SportSport, kjer so objavo namenili uspehom slovenskega športa, za katere bi v lastni domovini dali marsikaj. V zapisu, ki že odmeva v Sloveniji, so zapisali: "Bojevniki Matjaža Keka v ponedeljek igrajo tekmo generacije v osmini finala Eura proti Portugalski. Isti teden Luka Dončić in druščina začenjajo svoj boj za olimpijske igre ter Tadej Pogačar in Primož Roglič svoj lov na zmago v Dirki po Franciji. Odbojkarji igrajo v polfinalu lige narodov. Ena od najmanjših evropskih držav živi svoje športne sanje, pa te niso v smučanju ali smučarskih skokih. Neverjetno športno leto za Slovenijo, ki ima svoje adute tudi na olimpijskih igrah v Parizu. V Sloveniji dihajo za svoje reprezentance in svojo države ter se ne bojijo nikogar in grejo hrabro v boj z velikani in športnimi velesilami. Slovenska športna zgodba bi lahko zaznamovala leto 2024."

Zapis, ob katerem se dvignejo kocine in ob katerem se človek zave, v kako neverjetnem obdobju za slovenski šport živimo. 

Celoten zapis na Facebook strani bosanskega medija SportSport si poglejte na tej povezavi.

Članki iz rubrike