IMG_20220902_093906 Svet24.si

Velovu za podkupovanje leto dni pogojnega zapora ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

saša-einsiedler, revija-jana Njena.si

Saša Einsiedler o trpljenju na skrivaj in zlobi, ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

ro
ro
3 25.06.2024 10:07:04

Je bila srhljivka z Italijo zadnja tekma Luke Modrića za Hrvaško? Takšen je njegov odziv ...

Profimedia
Tudi kapetan razočaranja ni skrival.

Hrvaška si po (ne)prespani noči ni opomogla od šok, dramatičen remi z Italijo še vedno boli. Sosedi so krivca našli tudi v sodniku, ki da je z nekaterimi odločitvami dvoboj usmerjal v prid azzurrov, prav tako mu očitajo predolg dodatek, ki so ga aktualni evropski prvaki unovčili z golom za 1:1. Ognjeni se uradno resda še niso poslovili od turnirja. Nekaj upanja še ostaja, a je minimalno. 'Imamo dva odstotka možnosti za napredovanje v izločilne boje,' o možnosti uresničitve želenega scenarija pišejo nekateri mediji.

"Ne vem, kaj naj rečem. Nogomet je včasih krut, kar se je izkazalo tudi tokrat. Nismo si zaslužili dobiti gola. Ne vem, kje je sodnik našel osem minut dodatka, ampak dobro … Izgubiti in izpasti na tak način … Nogomet je krut," je poskušal po srhljivki misli strniti kapetan Luka Modrić, ki je v deseti minuti nadaljevanja zadel za vodstvo, le nekaj trenutkov prej ni bil uspešen iz najstrožje kazni.

Izkušeni vezisti ne verjame, da bi se Hrvatom lahko izšlo, da bi igrali v osmini finala. "Nam se nikoli nič ni 'poklopilo'. Poleg tega ste videli, da goli padajo v zadnjih minutah. Včasih vam preprosto ni usojeno," je dejal Luka Modrić.

Naslednje vprašanje se zastavlja samo od sebe. Že nekaj časa. Je bila to njegova zadnja tekma za reprezentanco? "Bomo videli. Zdaj ni primeren trenutek, da bi govorili o tem," se je odzval zvezdnik Reala.

Članki iz rubrike