asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
0 24.06.2024 18:34:57

Bi raje v ekipi imel Šeška ali Kana? Matjaž Kek z zanimivim odgovorom, ki daje misliti in zgovorno pove kakšen selektor je!

profimedia
Slovenski selektor Matjaž Kek je pred tekmo z Anglijo stopil pred slovenske in angleške novinarje.

Kek je spregovoril o marsičem zanimivem, med drugim pa je od angleških medijev prejel številna vprašanja o Benjaminu Šešku, ki se ga je tam dolgo povezovalo z največjimi klubi z Otoka. Prejel je tudi vprašanje, če lahko primerja Šeška in zvezdniškega napadalca Anglije Harryja Kana te pove, katerega bi raje imel v ekipi.

Kekov odgovor je navdušil in pokazal, zakaj je tako uspešen selektor Slovenije: “To je zelo težka primerjava. Eden je na vrhuncu svoje kariere in je zvezda evropskega in svetovnega nogometa, drugi pa z neverjetnim potencialom opozarja nase. Še kako bom zadovoljen, če bo Beni (Šeško) pripomogel k temu, da se bo slovenska reprezentanca prebila v izločilne boje. Mi je pa povsem vseeno, če gol zabije Žan Karničnik, Erik Janža, ali pa Beni Šeško. Zagotovo pa so medijem te primerjave zelo zanimive. Tako bom rekel, zelo bom ponosen, če bo Šeško nekega dne dosegel veličino Harryja Kana.”

S tem je seveda namignil na to, da je Kane v tem trenutku še boljši, a da je Keku vseeno kdo je tisti, ki bo na koncu junak Slovenije, le da bo ta prišla do želenega rezultata. 

Članki iz rubrike