joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

piskar gorenjak foto sasa kovacic Njena.si

Tina Gorenjak se je po drugem raku odločila za ...

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
0 18.06.2024 12:33:03

Hrvati zaradi poškodbe ostali brez pomembnega člana, Dalić pa nima pravice do menjave, ker ...

Profimedia
Hrvati se bodo v sredo pomeril z Albanijo.

Reprezentanca Hrvaške, ki je v skupini B skupaj z Italijo, Španijo in Albanijo, bo skušala na sredini tekmi popraviti vtis, ki so ga pustili v prvem krogu. Takrat so namreč s Španci izgubili z 0:3, kar vsekakor ni bil rezultat, ki so se ga južni sosedi nadejali. Popravni izpit bodo imeli v sredo ob 15. uri, ko se bodo pomerili z Albanijo. Ta je poskrbela za najhitrejši gol Eura, Italiji je zabila že po 23 sekundah tekme, a na koncu vendarle izgubila z 1:2 

Hrvati pa so do konca evropskega prvenstva ostali brez Nikole Vlašića in tudi brez možnosti menjave. Izkušeni nogometaš, ki se je že pred Eurom spopadal s poškodbo, se je ponovno poškodoval na treningu in po pregledu je zanj evropskega prvenstva že konec. "Nikola je vložil veliko truda in energija, da bi lahko pomagal reprezentanci na Euru in zelo žal mi je te poškodbe mišice, ki jo je dobil. Sprejeli smo tveganje, saj smo imeli na voljo razširjeni kader 26 nogometašev. Je pomemben del te ekipe in želel je biti del ekipe na velikem tekmovanju. Na žalost se je spet poškodoval in lahko se mu le zahvalim za ogromno truda ter mu zaželim hitro okrevanje," je komentiral Dalić, ki bo tako prvenstvo nadaljeval s 25 nogometaši.

Ker je bil Vlašić že pred tekmovanjem poškodovan, bi ga lahko Hrvati zamenjali, ker pa so ga vseeno uvrstili v ekipo, pa zdaj po novi poškodbi izgubljajo to pravico.

Članki iz rubrike