elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

nu
nu
1 22.05.2024 12:00:22

Noro, kako so Srbi 'pozdravili' vrnitev Josipa Iličića v slovensko reprezentanco

Martin Metelko
Vrnitev Josipa Iličića na seznam slovenske reprezentance odmeva v Evropi.

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je razkril širši seznam reprezentance za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu. Na seznamu je tudi član Maribora Josip Iličić, ki je 14. novembra 2021 na tekmi s Ciprom (2:1) nazadnje igral za slovensko nogometno reprezentanco.

Po vrnitvi na seznam je ta poteza odmevala ne le v Sloveniji, temveč tudi širše. Pričakovano je odmevalo v Italiji, kjer je Jojo pustil globok pečat kot nogometaš Palerma in Atalante, odmevalo pa je tudi v Srbiji, saj se bosta reprezentanci srečali v skupinskem delu evropskega prvenstva. 

Če je na primer Kurir izpostavil dejstvo, da se je Iličić vrnil po tem, ko je preživljal pravi pekel, pa je Espreso presenetil s svojo objavo. "Šok pred Eurom. Vsi se sprašujejo, od kod se je zdaj vzel on. Bo Piksija bolela glava?" so članek naslovili pri Espresu in dodali, da bi lahko bila Iličićeva vrnitev v slovensko reprezentanco razlog za glavobol srbskega selektorja Dragana Stojkovića - Piksija. Marsikateri srbski portal pa je izpostavil, da se je na seznamu znašel sin velike legende, pri tem mislijo seveda na Luko Zahovića, čigar oče Zlatko je še vedno najboljši strelec slovenske reprezentance.

Članki iz rubrike