blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

nogomet slovenija - srbija Ekipa24.si

Dan D za Slovence! V Kölnu obračun z Anglijo za ...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

ro
ro
47 22.05.2024 10:41:48

Konec ugibanj. Prekmurci rešili vprašanje trenerja za novo sezono!

Luka Vovk
Štiriinpetdesetletni strokovnjak obljubil nadaljnjo zvestobo.

Beltinčani so bili vse do končnice prvenstva v boju za napredovanje med elito, spogledovali so se tudi z uvrstitvijo v finale pokalnega tekmovanja. Na koncu so ostali brez elite in zaključnega obračuna za lovoriko v Stožicah, kar pa v ničemer ne spreminja spoznanja, da je za njimi odličnih 10 mesecev. Tretje mesto na lestvici je izvrsten dosežek, povrhu so kanarčki tako visoko z dokaj skromnimi finančnimi sredstvi.

Levji del zaslug za dozdajšnje dosežke ima kakopak trener Damjan Gajser, ki z mlado ekipo opravlja zares dobro delo, zato so vodilni možje kluba nemudoma pljunili roke in povlekli prvo nadvse pomembno potezo za bližnjo prihodnost. Postavili so temelj. Z nekdanjim odličnim vezistom so se dogovorili za nadaljnje sodelovanje do konca tekmovalnega obdobja 2024/25, na 'žuti' klopi bo sedel četrto sezono zapored.

"Zadovoljni smo, da lahko že takoj po zaključku najuspešnejše sezone novonastalega kluba naznanimo, da smo podaljšali sodelovanje s trenerjem Damjanom Gajserjem. To je samo pokazatelj, da klub in trener še vedno delita isto vizijo. Obdobje sodelovanja zadnjih treh let želimo še nadgraditi. Veliko stvari smo v času dozdajšnjega trenerja dvignili na profesionalno raven, zavedamo pa se, da še imamo rezerve in ravno zaradi tega motivacije z obeh strani ne manjka. Prepričan sem, da lahko letošnji rezultat presežemo, kar bi pomenilo osvojitev prvenstva in s tem ciljem se bomo tudi podali v novo sezono," je povedal športni direktor Tadej Apatič. "Ob podaljšanju pogodbe lahko povem, da sem vesel, da motivirani nadaljujemo na skupni poti polni ambicij in željni uspehov," pa je pristavil Damjan Gajser.

gajser af
alesfevzer.com

Članki iz rubrike