blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

nogomet slovenija - srbija Ekipa24.si

Dan D za Slovence! V Kölnu obračun z Anglijo za ...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

Ekipa SN / Robert Balantič
Ekipa SN / Robert Balantič
0 22.05.2024 10:47:31

Kaj bo zgodilo z Muro? Ali v Fazanerijo prihaja vlagatelj, ki bo podprl domačo zgodbo?

Aleš Cipot
Hvala bogu, da je konec, so po zadnji tekmi z Rogaško vzdihnili številni navijači Mure. Naposled so dočakali konec sezone, ki je postregla z obilo travmami, stresa je bilo za izvoz.

 Črno-beli niti približno niso izpolnili pričakovanj, vmes se je sfižilo kar nekaj poskusov popravkov nastalih razmer. Preteklih 10 mesecev je bilo za pozabo, a hkrati morajo biti opozorilo, da se kaj podobnega ne bi več ponovilo. Zdaj je kakopak ključno vprašanje, kako naprej. Obstajata dva scenarija – z vlagateljem ali brez njega? Vse kaže, da se bo uresničil prvi scenarij, za potrebno finančno stabilnost naj bi poskrbel George Juncaj. Kakšen bo v prihodnje organizacijski ustroj soboškega prvoligaša? Po klavrnih rezultatih v pretekli sezoni, ki je pri navijačih hitro utonila v pozabo, je to v tem trenutku najbolj vroče nogometno vprašanje na ravnici. »Treba se je usesti, se prešteti, optimizirati delovanje in se pripraviti na novo sezono,« je nedavno za naš časnik med drugim povedal predsednik Robert Kuzmič, ki je po nenadni smrti Antona Hozjainova in odhodu Denisa Rajbarja ostal sam in razumljivo vse težje priskrbi dovolj sredstev za nemoteno delovanje kluba. Zato je razumljivo, da potrebuje finančno injekcijo, in ni skrivnost, da že nekaj časa išče vlagatelja oziroma strateškega partnerja, ki bi izboljšal 'krvno sliko' Mure.

»Navezali smo kar nekaj stikov, potekajo pogovori, vendar še nismo prišli do stopnje, na kateri bi se investitor odločil, da gremo skupaj naprej,« je v že omenjenem pogovoru navrgel prvi mož črno-belih, a po naših informacijah bi se zgodba že v kratkem utegnila razplesti. Da je eden od kandidatov za vstop v prekmurski nogometni hram tudi George Juncaj, ki smo ga spoznali v Novi Gorici, je znano že nekaj časa. Roko na srce na začetku ni veljal za favorita, toda vmes so se karte očitno premešale na novo in v teh dneh smo dobili kar nekaj namigov, da naj bi bil ameriški poslovnež črnogorskih korenin blizu prihoda v Mursko Soboto. Na sobotni tekmi proti Rogaški je denimo že imel svojega 'odposlanca'. Ali če hočete, 'svojega človeka' v Sloveniji, ki mu zaupa.

CELOTEN ČLANEK O ZAKULISNEM DOGAJANJU V MURI SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Značke: mura, vlagatelj

Članki iz rubrike