901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 14.02.2024 12:58:43

Je Matjaž Kek s tem odgovorom razkril, kaj in kje bo delal po evropskem prvenstvu?

alesfevzer.com
Kakšna bo prihodnost selektorja Matjaža Keka?

Slovenski selektor Matjaž Kek se od zmage nad Kazahstanom v Stožicah novembra lani pripravlja na ultimativni izziv: evropsko prvenstvo. Vse odkar je slovenska izbrana vrsta potrdila svoj nastop na velikem tekmovanju, so vse misli selektorja Slovenije usmerjene v to, da sestavi pravo in konkurenčno ekipo, da v Nemčijo popelje najboljše in najbolje pripravljene nogometaše, ki jih ima Slovenija v tem trenutku. 

Nekaj odgovorov je dobil že v ZDA, kamor je popeljal nogometaše večinoma iz slovenske lige, nekaj jih bo dobil tudi na marčevskih prijateljskih tekmah, dokončna podoba Slovenije pa se bo izoblikovala junija tik pred odhodom na evropsko prvenstvo. Kaj pa prihodnost Matjaža Keka? Njegova trenutna pogodba velja do konca evropskega prvenstva, izkušeni trener pa se je v intervjuju za hrvaški Index dotaknil tudi tega vročega vprašanja. 

"Imam pogodbo, ki me na Nogometni zvezo Slovenije veže do konca evropskega prvenstva 2024, vendar smo že začeli nekaj pogovorov in pričakujem, da se bo to rešilo v naslednjih nekaj dneh. Ne maram, da se moje ime pogosto pojavlja v različnih špekulacijah, ker jih je bilo v zadnjih letih preveč. Moje misli so usmerjene v to, da se čim bolje pripravim na evropsko prvenstvo. Skupina lige narodov je že izžrebana in to pot želim nadaljevati z odlično skupino igralcev in strokovnim vodstvom, ki je opravilo odlično delo," je odgovoril Kek. 

Članki iz rubrike