volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 14.02.2024 08:58:12

Kaj pa to?! Zvezdnik Reala šokiral Španijo zaradi izjave o Šeškovem golu!

Profimedia
Zvezdnik Reala Toni Kroos je prilil olje na ogenj.

Verjetno bo preteklo še nekaj časa in debat po tekmi osmine finala lige prvakov med Leipzigom madridskim Realom, ki se je končala z zmago galaktikov z 1:0, po tem, ko je edini priznani zadetek na tekmi dosegel Brahim Diaz. 

Predvsem nepriznani zadetek Benjamina Šeška pa še vedno buri duhove. Naj spomnimo: slovenski reprezentančni napadalec je že v drugi minuti z glavo zatresel Realovo mrežo, a so sodniki po pregledu posnetka dosodili prepovedan položaj soigralca, ki naj bi oviral vratarja.

O tem, ali je bila odločitev VAR-a pravilna, ali ne, nogometni strokovnjaki niso enotni, je pa Španijo pretresla izjava zvezdnika Reala Tonija Kroosa po koncu tekme. Nemški novinar ga je namreč seznanil z debato, ki je potekala med njimi in o tem, da naj ofsajda ne bi bilo. "Bil je le rahel dotik vratarja. Ne vem, ali si že videl to akcijo. Mislim, da takšne odločitve niso v korist nogometa. Kako ti vidiš to situacijo?" se je glasilo vprašanje Kroosu.

Izkušeni nogometaš je odgovoril: "Strinjam se in mislim, da je na koncu sodil prepovedan položaj, ker je bilo v njegovi liniji, vendar pa vratar ni dosegel žoge in zato bi gol moral biti priznan. Vsaka druga razlaga je brezpredmetna."

Članki iz rubrike