plecnikov stadion bezigrad bobo Svet24.si

Je usoda Plečnikovega stadiona odvisna od ...

uroš urbanija Svet24.si

Policija kazensko ovadila Uroša Urbanijo

borza nlb ipavec brodnjak glavina bobo Necenzurirano

Brodnjakova NLB je davčna oaza: plačuje manj ...

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

primoz roglic Ekipa24.si

Kolesarka vojna za velikega talenta! Vpleteni pa ...

nada-zorec, kmetija-2023 Njena.si

Kmetija: Nadi prekipelo, razočarana sama ...

matkovic cedevita olimpija 23 af Ekipa24.si

Zmaji v ligi ABA pokazali drugačen obraz in ...

nu
nu
0 20.11.2023 23:19:26

To lahko le Jan Oblak! Ne boste verjeli, kaj je kapetan izjavil le nekaj trenutkov po zmagi

alesfevzer.com
Jan Oblak je tokrat žarel od sreče.

Večinoma je resen, osredotočen, miren. Po zmagi nad Kazahstanom in po uvrstitvi Slovenije pa je bil tudi Jan Oblak nasmejan, srečen, uresničile so se mu otroške sanje. To, na kar je dolgo časa čakal, tudi ko je šlo Sloveniji slabo, je zdaj končno dočakal. In to s kapetanskim trakom na roki. 

"Vse se je izšlo tako, kot je bilo potrebno in da smo si po dolgih letih, ne bom rekel mučenja, zaslužili to evropsko prvenstvo. Vloženega je bilo veliko dela in truda z vseh strani, vse je šlo v to smer, da se uvrstimo na evropsko prvenstvo. Zdaj nam je to končno uspelo. Vsi smo zadovoljni in srečni, to smo si zaslužili. Verjamem, da v Nemčijo ne gremo samo nastopat. Da bomo tudi tam prišli do dobrega rezultata," je le nekaj trenutkov po uvrstitvi na evropsko prvenstvo proti Nemčiji že pogledoval Jan Oblak. Povsem v svojem slogu. Kljub veselju je že našel nov izziv, nov cilj. 

Kapetan Slovenije je v izjavi za Šport TV še dodal, da mu slovenski grb od majhnih nog veliko pomeni, zdaj pa je lahko v tej vlogi, da pomaga Sloveniji do odličnih rezultatov. "Verjamem, da to ni to, da lahko dosežemo še več od tega. Čutim zadovoljstvo in ponos, da nam je uspelo to, kar nam je. O tem sem sanjal od majhnih nog. Odigral sem že veliko pomembnih tekem v karieri, tudi finala in vse živo, toda nastop na evropskem prvenstvu je velika stvar. Vedno bom dal vse za ta grb."

Značke: jan-oblak, slovenija

Članki iz rubrike