Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.11.2023 10:26:10
Deli članek:

Pri Realu gorijo vsi alarmi! Po Camavingi se je v reprezentanci poškodoval še Vinicius Jr., bojijo se, da ...

Profimedia

Vinicius mlajši je zaradi poškodbe predčasno zapustil tekmo Brazilija - Kolumbija.

Brazilija je v južnoameriških kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2026 zabeležila drugi zaporedni poraz, potem ko je v Barranquilli izgubila proti Kolumbiji z 1:2.

V Kolumbiji je blestel v zadnjem času velikokrat izpostavljeni Luis Diaz. Ta je z dvema goloma v drugem polčasu domači reprezentanci zagotovil tri točke proti Braziliji, v prvem polčasu pa so gostje povedli po zadetku Gabriela Martinellija.

Za dodatno slabo voljo je pri Braziliji poskrbela poškodba Viniciusa mlajšega, ki je z igrišča odšepal v 27. minutni. Po prvih informacijah gre za poškodbo stegenske mišice, po poročanju španskih medijev pa bo izpustil naslednjo tekmo z Argentino. V še večjih skrbeh so pri Realu, ki je pred dnevi ostal brez Eduarda Camavinge, ta se je prav tako poškodoval na reprezentančni akciji, po nekaterih trditvah pa naj bi Vinicius Jr. obnovil poškodbo mišice, s katero je v letošnji sezoni že imel težave in zaradi katere je izpustil kar nekaj tekem.

Kolumbija je po petih odigranih tekmah napredovala na tretje mesto in ima devet točk. Po porazu Argentine tako ostaja edina neporažena reprezentanca v kvalifikacijah za SP 2026. Brazilija je zdrsnila na peto mesto in ima sedem točk.