asdhgag Svet24.si

Arso: Pred nami mini vročinski val, nato prihaja ...

kristali Svet24.si

4 čudežne lastnosti kristalov

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

kucan krsinar Reporter.si

Kučan v novem Reporter Magazinu: Čeferina bi si ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

kmetija prijava Njena.si

Po koncu šova Kmetija posestvo ne bo mirovalo

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

ro
ro
0 17.06.2023 02:29:43

Od dvakratnih slovenskih prvakov v prestolnico BiH! Vodil ga bo znan obraz s stadionov na sončni strani Alp

alesfevzer.com
Ob Kamniški Bistrici je preživel kar 13 let.

Potek dogodkov v preteklem obdobju je bil takšen, da pravzaprav ni bilo dvoma o tem, da Ajdin Mulalić po izteku pogodbe ne bo podaljšal sodelovanja z Domžalčani. Takšen scenarij se je medtem tudi uradno uresničil, po 13 letih je dvakratnim prvakom pomahal v slovo. Kariero bo nadaljeval v prestolnici Bosne in Hercegovine, njegov novi drugi dom je postal stadion Grbavica, kjer domuje sarajevski Željezničar, ki ga s klopi vodi nekdanji trener Radomelj in Gorice Nermin Bašić. Izkušeni čuvaj mreže, ki je v rumeni opravi zbral 156 nastopov, je podpisal dveletno pogodbo, za mesto med vratnicama se bo boril z Vedadom Muftićem.

"Dolga leta smo bili skupaj, zdaj pa je čas za slovo. Pred mano je nov izziv, ki se ga zelo veselim, a preden odidem se želim vsem zahvaliti za prekrasnih 13 let. V Slovenijo sem prišel kot kadet. Ni bilo lahko. Z veliko dela, odrekanja in potrpljenja sem z leti uspel priti zelo daleč. Imel sem podporo staršev, prijateljev in kar je najpomembneje, kluba. V Domžalah sem spoznal zares ogromno ljudi, ki so pozitivno vplivali na moj razvoj. Pogoji za delo so bili vselej izvrstni, številnih ustvarjenih spominov pa se bom vedno znova z veseljem spominjal. Ekipi želim v novi sezoni čim več zmag, ko bo čas dopuščal, bom zagotovo prišel pozdraviti fante tudi na kakšno tekmo," je ob slovesu od rumene družine povedal Ajdin Mulalić.

»Ajdinu se zahvaljujem za vse, kar je dal klubu! Dolga leta je bil z nami, imel pomembno vlogo v moštvu in menim, da si je po vsem tem času povsem zaslužil to priložnost. Da se prvič preizkusi tudi izven meja države, ki ga je postavila na nogometni zemljevid. Uspel se je razviti v odličnega vratarja, zato mu v novi sredini želim obilo veselja! Ima prava leta za čuvaja mreže, je zrel in vse nabrane izkušnje mu bodo sedaj zagotovo prišle še kako prav,« pa se je odzval športni direktor Senijad Ibričić.

daku mulalic af
alesfevzer.com



Članki iz rubrike