profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Nika Zorjan Revija Stop

Nika Zorjan: To je himna za vse, ki si drznejo ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.03.2023 11:38:46

Vipotnik in Severina! Glejte, kaj je moral zvezdnik Maribora narediti pred debijem v dresu Slovenije!

Junak slovenske izbrane vrste se je moral svojim reprezentančnim soigralcem predstaviti s petjem. In katero pesem je izbral?

Žan Vipotnik je pred dnevi dobil težko pričakovan klic, ki pa je bil po odličnih predstavah v zadnjih tednih povsem zaslužen in tudi pričakovan. Slovenski selektor ga je povabil v izbrano vrsto Slovenije, odkupil pa se mu je na najboljši možni način. Čeprav je v igro vstopil šele v 70. minuti tekme s Kazahstanom, je v Astani dosegel zadetek, s katerim je Sloveniji priboril zmago na prvi tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo.


A še pred tem je moral član Maribora opraviti s tradicionalnim krstom, ki ga mora opraviti vsak novinec v ekipi. Vipotnik se je predstavil s petjem, katero pesem je izbral, pa je novinarjem razkril po tekmi. "Moral sem peti, ker sem prvič v izbrani vrsti. Pel sem pesem Severine, Uno momento," je povedal odlični napadalec, ki je z golom v Astani utišal sicer glasne kazahstanske navijače.

"Najpomembneje je, da smo osvojili tri točke, da je ekipa dosegla zmago na začetku kvalifikacij. Veliko nam pomeni, da smo uspešno začeli. Težko je bilo. Poln stadion, na trenutke smo trpeli, ampak v drugem polčasu smo nadzirali igro in na koncu prišli do zaslužene zmage,"
je zaključil novopečeni 21-letni slovenski reprezentant.

Značke: vipotnik, slovenija

Članki iz rubrike