favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 21.03.2023 12:42:58

Bog? Hm, precej več od tega! Ko je Messi v Buenos Airesu zapuščal restavracijo, se je zgodilo tole ... (video)

Lionel Messi se je prvič po osvojitvi naslova svetovnih prvakov vrnil v domovino. Bržčas si niti v sanjah ni predstavljal, kako bo videti snidenje z navijači.

Argentina je na krilih najboljšega nogometaša zadnjega obdobja osvojila tretji naslov svetovnih prvakov, Messi pa je svojo podobo dvignil do neba, do nesmrtnosti ... Višje pač ne gre. Reprezentančni uspeh je bil zanj pomemben tudi ali predvsem zaradi dejstva, da so mu v domovini večkrat očitali, da v argentinskem dresu ne uspe potrditi številnih klubskih in individualnih dosežkov.

Po velikem zmagoslavju v Katarju ob koncu minulega koledarskega leta se je Messijevo življenje v Argentini korenito spremenilo. Že prej se ni mogel prosto sprehajati po ulicah, zdaj pa brez vojske varnostnikov ne uspe storiti niti koraka.



V teh dneh se je nogometaš PSG-ja vrnil v Argentino zaradi prijateljskih tekem s Panamo in Curacaom in se drzno odpravil v restavracijo Don Julio v predelu Palermo v središču Buenos Airesa. Glede na Clarin, uveljavljeni argentinski časnik, gre za eno najboljših restavracij na svetu, tipični argentinski žar pa se je za Messija končal z obsedenim stanjem pred vrati gostinskega objekta.

Ko so navijači izvedeli, da v Don Juliu obeduje njihov 'Bog', so obkolili zgradbo in z objektivi svojih mobilnih apartov 'napadli' vhod. Messi se je s kislim nasmehom z obilo težavami ob varovanju številnih varnostnikov vendarle prerinil do avtomobila. Argentinci so si enotni: v domovini je za Messija konec normalnega življenja.

Članki iz rubrike